No Doubt - Excuse me Mr





Hm

Sitter och fixar lite med bloggen just nu! ÄR TRÖTT..

One Shot


Från filmen The Deer Hunter. Vadå, jag har lite bildbrist just nu ;)

Hej iaf!

Skall öppna lite skolböcker nu. Har prov och sånt nästa vecka, då är det ju bra om man kan det! Sen senare i eftermiddag skall jag träna med några vänner, man kanske har tagit vatten över huvudet eftersom vi skall gå på medium pass? Jaja, det får vi se ;)

See ya!

En till



En till liten outfit, som jag lovade (för en vecka sen). Nu skall jag plugga lite länder och sånt, men bara en liiiiten för det är faktiskt lördag och om skolan inte vill att jag skall göra något annat än att plugga, ha, in your face!

PS! kom ihåg att det är en gammal outfitbild och jag har inte uppe adventstjärnan ;)

Say what?

Jaha, vad folk skall krångla till det? Nu har det tydligen hänt något där uppe i rymden så att vi typ skall byta stjärntecken? 

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

Haha, vad är det här för skämt? Jag tänker inte byta stjärntecken! Har alltid varit skorpion och kommer alltid att var det. Fast jag har alltid legat på kanten, som ni ser ligger 22 november på gränsen. Så i en del horoskop har jag varit Stenbock XD Men iallafall, tar kanske inte det här så allvarligt som ni kanske tror när ni läser den här texten, men jag tänker inte byta till vågen! Scorpion in my heart, så det så ;)


Lågt av mig

hej! Låg update eller vad? Men om sanningen skall fram har jag knappt suttit vid datorn den här veckan. Har varit ganska mycket och jag har varit så himla trött varje dag. Har varit vid tandläkaren, pluggat och igår var jag på gymnasieinformation på gymnasiet. It's getting close now. Är ju mycket nytt med den nya gymnasieformen och sånt. Lyssnade också på mer fakta om programmet jag vill gå. Uppdaterar er sen.

PS! Någon  som vet hur man tar bort ramen i designen, mellan headern och bakgrunden? Har försökt men det funkar inte :(

En liten outfit


Nämen se, jag hittade en outfit i min kamera från november som aldrig har publicerats. Hittade en till också men den tar vi imorgon. Detta var innan snön kom. Det vet jag eftersom om jag gissar rätt är bilden tagen 21 november innan jag skulle iväg. Och innan min födelsedag den 22. Snön kom den 25 november. Dagen efter jag tog AM-körkort. Ha-ha. Så himla kul.

Excuse me Mr, I'm in line to buy time

Heeeeeeeeej! Oj vad överdrivet det kändes, råka somna på tangetbordet.

Nej men vad konstigt det blir när jag skall skriva, måste vara seriös nu. Viktiga grejer.

Men gud kan inte skriva nu det blir bara konstigt. Hörs snart.


Hej, nu är jag tillbaka igen!

Vad har jag gjort idag? Vill ni veta det? Inte så mycket faktiskt. Gått en låååång promenad, varit en stund i stan, ja typ det. Men känner att jag börjar få träningsvärk i benen nu, bra bra.


Haha, laddade upp bilder från min kamera idag också, fin bild eller vaaaaad?

Say what?

Lyssnade på Mix Megapol just nyss och då sa dem att det verkar som någon har manipulerat programmet Google Översätt. Ni vet väl att Google Översätt är ett program där man kan översätta ord till massor av olika språk - men det blir inte alltid helt rätt...
Nu är det då kanske så att det är någon som gjort något väldigt konstigt med programmet för när man översätter svenska kändisar till engelska får man minst sagt konstiga svar.

Gör så här: Gå in på google översätt och översätt dessa namn svenska till engelska.

Kikki Danielsson
Markoolio
Nanne Grönvall
Robert Broberg 
Lasse Berghagen


Idag


Ja uppdaterar kategorierna ännu mer, så här såg jag ut idag typ!

Spiderwebs

Här är låten som jag sprängde mina trumhinnor med (nja, nästan då) i bussen hem!



Kom i alla fall hem för typ 45 minuter sedan efter en seeeeeg skoldag. Istället för hemkunskap har vi nu 100 minuter SO följt av 110 minuter svenska. Seeegt.

oh no you didn't

Idag började skolan igen. Tummen ner för det. Händer ju så mycket den här terminen, sista i grundskolan och på högstadiet. Men solen tittade fram idag så snön smälter väl, var faktiskt stora gröna fläckar vid ringmuren idag! Kul att se lite gräs. Nej, nu skall jag till kaninerna och sen se Vänner :)


Amazing

Hej!

Har tjugo minuter över nu så tänkte skriva lite här :) Blir snart hämtad, skall hem till mormor och morfar och äta. Sen så skall jag vara med Moa, Hanna och Lina resten av dagen :)
Igår åkte jag in till Karolin och var där hela dagen. Vi gick en stund på stan (det som var öppet då) och var hemma hos henne.

Ja, en liten update från mig :D

Men gud...

Herregud vad jad är dålig på att blogga, har inte bloggat på hela året....

Lite bra humor där.

RSS 2.0