Gott nytt år (snart)!

Hej, ville passa på att önska er gott nytt år! Vill göra en liten summering av året men har inga bilder på datorn just nu. Men jag kan ladda upp några som jag laddat upp förut på bloggen!

Nyckelpiga :)

Konstig ordning nu, men detta var lite bilder från mars-december typ :)

Coffee coffee coffee!



Försöker uppdatera kategorierna lite ;)

Funkytown

Goddag bloggen!

Idag skall jag ge rean en chans. Var inne en stund på annandagen innan vi skulle iväg till några, men gud vad mycket folk det var! Skall se om jag kan hitta något idag, eller om allt är helt slut. Behöver en datorväska till min nya laptop jag fick i julklapp. Juste, har inte sagt vad jag fått för något? Men det var i alla fall jättefina saker, fick de sista klapparna igår. Orkar inte rad upp allt nu, men är jättenöjd.

Nej, nu skall jag ladda ner Spotify minnsann!


Nya ord

Haha, tyckte det var lite kul, vi får nya ord i Sverige! Radar upp några här:

wickiläcka

bloppis

fejsbooka, facebooka

Facebookfest

guldomat


kalsongbombare

spotifera 
(1, använda Spotify) 

spotifera
(2, lägga sig till med något som tidigare var gratis och erbjuda det fritt mot kunden måste acceptera reklam ...)

danseoke


Men vinnaren enligt mig är:

askänka, askänkling

Det betyder typ att man väntar på inaskad make skall komma hem (från vulkan utbrottet på Island)

Källa

Hm...

Jag är helt slut i kroppen! Orkar inte blogga. Men se så gör jag det ändå, haha. Nej men jag ville bara visa er en grej, vi var nämligen hemma hos min faster med kusinerna och firade lite jul. Detta fick min faster i julklapp, kan ni gissa vad det är i paketet? Lite svårt kanske men ni kan väl försöka?

Haha, förresten, ligger det en katt på spisen? :O


God jul!



En prinsessas dagbok

Ligger och ser på En prinsessas dagbok 2 just nu, åh vad jag älskade de filmerna när jag var mindre! Har faktiskt ettan på VHS ;)


Jullov!

Hej!

Fick inte en bra start alls på mitt jullov igår! Slöt vid tio och sen guck bussen vid halv tolv... Inte speciellt kul att stå där och vänta men när tillslut klockan blev runt halv tolv så kom den första bussen. Busschauffören frågade vilken buss jag skulle med och jag ställde mig och väntade. Sen ville busschauffören prata med mig igen och sa att min buss inte gick. Men jag sa att den skulle gå speciellt idag. Men han hade ringde busstationen och det skulle inte komma någon mer buss. Fatta vad sur jag blev då! Det stod i något papper vi fick att "våra bussar" gick hem halv tolv. För det första då är den jag skulle med en buss som annars gått hem så dags på julavslutningarna. För det andra så stod det våra bussar och det kom bara 1? Jaja, han frågade vart jag skulle och han sa att han inte stannade där men att han kunde stanna vi kyrkan. Okej sa jag och åkte med och fick gå hem 2-3 kilometer. Var hemma kvart över tolv, mer än två timmar efter vi slutat. BLÄ!

Oj mycket text men jag behövde skriva av mig lite. Orkar inte läsa igenom den ;)

Men idag har det julpyntats och städats. Det är julafton imorgon... December har gått väldigt fort. Ligger nu och myser och lyssnar på julmusik.

Kramar :)


"I don't like ultimatums" "Well, I don't like mondays either but unfortunetly they come around sooner or later"


Om måndagen

Hej på er! (Oj, där fattades bara "hur mår du Judit?" framför där!)

Skall berätta lite om igår då det var Lucia. Var i skolan vid sju och vi hade våran första föreställning vid åtta. Sammanlagt tre stycken på dagen samt en på kvällen. Det var väldigt kul även fast vi var lite nervösa såklart. Vi fick gå hem efter Lucian, men stannade kvar på gymnasieinformation. Efter den sista föreställningen på kvällen (typ vid 18:30) åkte jag, pappa och Fanny och sen var det dans vid tjugo i åtta. Sista för terminen :( Men var jätte kul och som vanligt på julavslutningarna var det bjällerklang dans som gällde och eftersom min lillasyster tittade på dansade jag med henne och Jennifer dansade med Anna som också tittade på. Var snäll mot pappa där, han behövde inte dansa ;) Vid nio var jag hemma och då tog jag en dusch och SOV.

Så, nu fick ni en liten redovisning om igår.



Jennifer, jag och Emma igår. Emma var Lucia, man ser inte hennes krona på bilden dock... Man ser inte heller min och Jennifers krans... Men jaja ;)

LUSSE LELLE

Hej och glad Lucia :)

Är lite trött eftersom jag gick upp halv sex idag och var vid skolan vid 7. Det är ju Lucia idag! Har haft tre förställningar idag, men jag vill inte säga för mycket nu ;) Hörs sen!

Norma Jean



Hej. Jag har ingen ork att skriva. Är så lat. Så ni får en bild på vackra Marilyn Monroe.


Snow

Hej!

Det är inte alls långt kvar till jul nu, bara två veckor och två dagar. Måste nog börja köpa julklappar snart, men det kanske blir i helgen. Men snart är det jullov!!!! Bara två veckor. Det betyder också att betygen skall sättas och allt måste bli klart i skolan. På svenskan idag var läraren sjuk så vi fick eget arbete och fixa med det som behövde göras inför skolavslutningen. Gick upp till slöjden och gjorde klart broderi så nu är det avklarat. Skall bara skriva en utvädering först.
Fast det tänkte jag inte göra nu utan slappa lite och fortsätta lyssna på musik, just nu Elisa Doolittle med Pack up.

Tur att ångraknappen finns, jag råkade trycka bort hela inlägget! ;)


Söndag

Hejhopp!

Efter att jag skrev igår åt vi och sen åkte till en backe som var stor och åkte lite. När vi skulle äta lite bullar och dricka varm choklad så var det en galen katt där. Alltså jag menar galen. Stackare. På kvällen åt vi tacos med alla, Emil, Emma, Lilian, Göran och vi och så var de här hela kvällen.
Men idag har jag och mamma bundit en krans, haha det var svårt! Men nu är den nog upphängd.

Mobilblogg

Hej! Kände mig tvungen att blogga lite så jag gör det från mobilen. Men det är lördag idag alltså helg vilket är väldigt skönt! Var ute precis med massa folk och har haft lite snöbollskrig ;-) Sen skall vi nog åka till en stor backe och åka lite pulka. Det blir nog kul. Men nu får jag ont i tummarna skriver mer sen. Kram

RSS 2.0