Mother's day

Igår var det i alla fall somrigt väder så då blev det en somrig outfit!


Vero Moda byxor & H&M tröja + Solbrillor såklart!!

The weather isn't what it's suppose to be

När jag äntligen kommit hem hade mina byxor en annan färg. Likaså mina skor. De var svarta istället för vita.

Fan vad det har regnat alltså! Det var som det aldrig tog slut! Inte så kul, men när jag kom hem tog jag en kopp te. Sedan dess har jag legat i min nybäddade säng och pluggat NO. Har gått bra skall återgå till det nu, har några sidor kvar och läsa och sånt.


Ajuste, spanska prov på fredag... Kanske skall plugga till det också? Smart idé!


Ja, vad är nu en konkav spegel då Alf?

 


A little red laptop


Hej sitter vid en av de ny laptopsarna (hihi lät gulligt). En vanlig "stor" och en liten mini laptop som är röd. Och söt. Men jag har ju inga bilder så vi skall väl se om jag kan hitta någon inlagd på datorn... Vänta...
Naw, denna tog jag när jag var på Pingvinön i somras. Skämt åsido.

We are gonna rock down to electric avenue

Hej, idag är det morsdag, har ni kommit ihåg att gratta (säger man grattis?) mammsen? Jag skall åka till mamma snart och fika och så skall hon få ett paket...

Ligger ute i solen (eller inte just nu då, nu sitter jag ju här, men jag gjorde och ska gå ut nu igen) och slappar nu, läste lite Fysik, men det var tråkigt så jag slöt med det :P




Såg ju denna igår..

Chokladtestprovning nr2


Sandras chokladtest nr2... Jag håller er uppdaterade!


Idag har vi varit en tur på stan, fast inte för att handla kläder utan mer saker till huset... Inte lika kul men jaja, köpte morsdags present!
Nu skall vi grilla och SEN SE WALK THE LINE! Yay!

Tugga här!





Den här (och tre stycken andra i andra färger)  köpte jag på Lagerhaus förra sommaren. De är väldigt söjta tycker jag! :)

My skirt



Måste bara säga att jag älskar kjolen jag köpte på H&M för ett tag sen. Jag brukar gå runt i den här hemma, perfekt för sommaren! + att den snurrar sådär fin när man snurrar! ;)

Jaså?

Hejlu my friends!

Var i spelrummet idag också, men eftersom det inte fanns någon pingisboll var det typ ingen där. Det var kanske sammanlagt fem stycken där och spelade fotbollsspel på en och en halv timme (egentligen skulle vi ha öppet i två timmar men det kom ju för f*n ingen).

Juste, en gång skulle jag se Marie Antoinette filmen på Tv8. Men istället visade de någon dum tennis? Aja, ikväll går den igen, hoppas dom visar den då! Har varit sugen på och se den sedan vi gjorde häften om Franska Revolutionen, där jag skrev och henne (snabb fakta: hon var drottning av Frankrike).


Jag upprepar: Jaså?

Speeeeeeed dating



Eftersom vi håller på med speed dating på engelskan tyckte jag det var passande att lägga upp ett klipp från Gilmore Girls när Paris speed dejtar ;)

Our little corner of the world

Har haft jour i spelrummet idag, kul. NOT! Haha, nej man bara sitter där inte en så stor upplevelse kan man säga! Vi skulle ha stängt två men eftersom pingisbollen blev söndertrampad stängde vi tidigare (YES!!).


Ajaj

Mm, som rubriken säger kanske ni förstår att jag har ont! Träningsverk i benen och lite onte i tänderna från tandläkaren igår. Men jaja, går ändå!

Skall snart åka till Lovisa som fyller år. Skall slappa ett tag först, Fanny har igång Wii:et, kanske skall spela lite? Hm...



Söta Tilda :)

Det är svårt att ta en outfit bild med webbkameran.

Riktigt svårt. Försök själv få plats i den lilla rutan!

Tröja: H&M, fått i julklapp (tröjan har varit borta ganska länge, men hittade den för någon vecka sen)

Jeans: Crocker/JC 499:-

Armband & halsband: Guldigt från Cubus, silvrigt julklapp, halsband fått någon gång...

 


Pictures

Man håller vad vad man lovar, eller hur? ;)


Lifes short. Talk fast.

Ojoj, vad jag är trött! Vi sprang 3 kilomotern idag i skolan, slog min förra tid! Inte för jag kommer ihåg den men, nu sprang jag på 16:50, väldigt stolt ;)
Nu har jag slappat, slappat och slappat lite mer sedan jag kom hem. Men nu är det bäst att sätta igång med engelskan, för imorgon blir det Speed Dating! Skall skriva ut en bild på en person som min karaktär (vi har fått hittat på egna) betyder mycket för... Hm? Haha.


Back on Track

Hej sweethearts :)

Soligt ute idag, skall göra mig lite mellanmål sen äta ute! Sen skall jag nog se film?
Jag vet att jag sa att jag skulle ladda upp bilder från i lördags idag men ni får dem imorgon istället, okej? Det tar så lång tid att ladda upp från kameran... Men ni får lite mobil kamera bilder ;) Bilden på mig är tagen i lördags och de andra i fredags när vi fixade lite med pyntning och sådant.



Feeling like a zombie

Hej!
Bröllopet var ju igår, och jag laddar upp bilder och berättar mer imorgon är så jävla trött nu. Jag är allvarlig kan somna nu med en gång. Men det går ju inte, först måste man ju äta, men sen, SÄNGEN! Haha. Ni kanske undrar varför jag är så trött egentligen, kunde ju tagit sovmorgon hur länge som helst? Åh nej, utan frukosten var typ till 9:00(!). Men när vi skulle gå och lägga oss och skulle från festen skrev vi att den var till 10:00 istället.... Haha, så går det om man lämnar en whiteboard tavla och pennor utan uppsikt (ja, jag skyller såklart på personalen då ;))

Jaja, ville bara att ni skulle veta att jag lever. Typ...



Förhandstitt ;)


Mobilblogg

Hej :-) ursäkta för alla konstiga och korta och inlägg men det är så mkt nu med bröllop och allt. Nu får vi inte heller sitta vid datorn ifall den går sönder, då har vi ju ingen musik :-S nu skall vi äta sen åka och förbereda. Puss

Exhausted


Hej loves!

SOLIG DAG. Det är allt jag kan säga. Det har varit så varmt så efter lite plugg blev det ut i solen. Men det var nästan så man inte kunde vistas där, så varmt var det. Har också plockat blommor till på lördag. Så hade vi gympa också (även fast vi bara kastade frisbee). Ni kanske själva kan räkna ut att gympa + promenad + sol är
lika med TRÖTT!

Imorgon blir det nog sommar skor, ganska säkert!

you are my sunshine

Jag bloggar via WiFi just nu alltså på mobilen så det blir ingen bild... Sitter iaf i solen just nu, SKÖNT! Idag har det nog varit det varmaste dagen på hela året. Nu skall jag duscha, bloggar sen när jag har dator :-)

She can't be tamed



Måste bara säga att denna video får mig att tänka på King Kong...
Någon som håller med?

True Colours

Hejsan!

Slapp sista lektionen, elevens val, idag och slöt halv tre istället för halv fyra, trevlig överraskning! Jag köpte iallafall en tidning och åkte hem. Sen har vi varit och plockat murgröna till bröllopet på lördag, och gjort något som resulterade i tre silvriga prickar på min hand. Nyfikna? Säger inte än, höhö.
Var och hämtade Fanny igår vid stallet och tog lite bilder, här kommer några ;)



Take it



Rihanna - Rude Boy

Gloria

Hej sötnosar!

Solen skiner och då menar jag det. Poolen börjar bli varm också, inte så att man kan bada men jaja ;) Det är alltså jätte vaarmt så jag har suttit ute och läst lääääänge. Grymt skönt! Fick ett racket på mig idag på gympan, rakt på smalbenet. Aoch, fick en liten bula, hehe.


Anka

Hej :-) ligger i sängen och ser på Svenska Hollywoodfruar. Det är riktigt kul ;-)

WWW

Hej :)
Imorgon blir det skola igen, känns egentligen konstigt att åka tillbaka, senaste gången man var där var i onsdags. Det blir en kort dag imorgon, skönt. Men eftersom jag var sjuk i tisdags missade jag ett prov i Samhällskunskap. Hoppas jag får göra det imorgon! Jag har typ bara läst igenom uppgifterna en gång, men jag kan dom... Tror jag? Snart börjar TopModel iaf.

PS! Har ni sett att det har blivit lite mer detaljerade ändringar i designen? T.ex. Rubriken har ny färg och typsnitt? ;)


Bild från förra året

C ya!


Mobilblogg

Hejsan! :-) Jag sitter och mobilbloggar från wi-fi just nu framför tvn. Väldigt enkelt! Ikväll skall jag nog bara mysa, se lite Vänner och Gilmore Girls. Får se om jag lägger upp ett musiktips senare idag eller imorgon! Bye :-)

This is it


H&M 99 kr

Sporthuset 499 kr


Väska Lindex 99 kr, Smink H&M 49.50 kr


Webbkamera

Alltså ibland tar jag ju bilder med den inbygda dator webbkameran till bloggen, det är så behändigt, de ligger på datorn med en gång ju. Det är bara det att det brukar bli ganska många... Och konstiga :P Här bjuder jag på två ;)


Shopping

Förlåt för dålig uppdatering idag! Klockan ringde 8:45, för Fanny skulle klippa sig vid tio och sedan skulle vi gå på stan. Efter vi varit på stan och ätit och sånt åt jag, pappa och Fanny årets första glass på Glassmagasinet. Ja, asså första gången i år just där annars åt jag ju glass i torsdags ;)
Det var iallafall proppfullt där vi hade nummer 53 och när vi kom var det typ 25 eller nåt... Men det gick ganska snabbt ändå, och det var värt det, mums! Jag lägger upp bilder på det jag köpte imorgon, så ni får vänta lite ;)


Spegel spegel på väggen där



En dålig bild på hur min spegel flyttades från sen vägg till en annan. Typ. Hängde upp en IKEA ps fångst också men så småningom skall vi fixa en hylla att ha under spegeln, det blir nice! Har börjat läsa min bok En shpaholic säger ja, dissar Ondskan alltså ;) Men jag älskar shopaholic-böckerna, de är väldigt roliga!

Mmmmmmm...


..Marabou!

Jag var lite skeptisk först... Men den var god! Marabou med passionsfrukt och chili smakade mmmm ;)

Hade en konstig dröm inatt. Först vaknade jag vid halv sex typ och somnade om sen såklart. drömde jag att det var fredag (som det då är för er som inte vet) och att vi inte var lediga så jag var i skolan. Sen var det också något om att vi skulle ha utflykt i skolan men Fanny pratade så mycket med sin kompis så jag missade bussen, men det fattade jag inte riktigt? Jaja, så när jag vaknade var jag helt inställd på att det var lördag... Det höll sig ett tag och jag har nog inte fattat att det då är fredag. Mysko!


My day in pics



T-day har vi ätit på Hwit Stjärna och handlat blommor. Ja, typ det ;) Nu blir det dammsuga rummet!


Oh lala



Så, nu har jag gjort sallad, så skall vi snart grilla! Ha en trevlig onsdagskväll, för det tänkte jag ha :)

And...



Tröja Cubus, kofta Sporthuset, jeans JC/Crocker


Hejsan!

Idag har jag varit i skolan så jag är på bättrings vägen. Men det kändes bra att gå i skolan idag, eftersom vi nu har fem (yes!) dagars ledigt!


Still sick

Hemma idag igen så ni får något att läsa efter skolan nu. Borde inte sitta vid datorn nu... Hejsvejs :S

...

Hej det är en förkyld (och febrig?) Sandra som skriver. Åkte hem efter svenska lektionen i skolan, orkade inte mer, ha feber. Sen har febern gått uppochner typ hela dagen. Får se om jag går i skolan imorgon, missar ju rätt mycket annars.... Lovade ju också att lägga upp en bild på när jag var med in tidningen idag så...


Jag vet, riktigt snyggt... NOT

I wanna know what love is



Har den här låten på huvudet just nu :)

Ghost of Girlfriends past

Tjenare bloggen!

Idag har jag typ bara pluggat till SO-provet på tisdag. Det suger att plugga på en helg verkligen, men vad gör man när man fick instuderingsuppgifterna i fredags? Nu är mormor, morfar och Inga här och vi skall snart fika. Skall dricka te för min hals, har blivit lite förkyld hoopas det inte blir värre...

Truly madly deeply

Hejsan igår blev det ingen uppdatering, ledsen för det, men det var ju dansuppvisning! Det var jättekul, var på plats på Wisby Strand 10:15 för träning på scenen med hiphopen, kändes bra, vi behövde faktiskt bara träna en gång. Discon hade vi ingen träning på scenen med men det gick bra en då. Medan jag och Jennifer satt och väntade på Anna som var på toaletten, kom tidningen Gotlands Allehanda och frågade en fråga som jag tror kommer vara i tidningen på dagens fråga imorgon, vi får se! Jag lägger upp en bild på det imorgon i alla fall.
Lovade inte jag lite pics? ;)






Matpaus ;)


Friday!

Heej!

Dagen blev inte riktigt som planerad, skulle egentligen ha hått hem till Jennifer och tränat på danserna och sånt sedan gått till dansen. Men mamma smsade mig och sa att hon hade bokat klipptid till mig klockan 15:30... Jaha och vi slöt 15:00 och dansen var vid 16:30... Morfar hämtade mig efter skolan, körde mig till frisören, åt lite yoghurt där (pinsamt när frisören var där och klippte någon så satt jag där och åt :P), klippte mig, var klar vid fyra åkte hem till mormor och morfar, åt lite och åkte sen till dansen. PHUU! Men jag klarade det. Och det känns ganska bra också med danserna, så! IMORGON GÄLLER DET! OMG...

Gosh vilket konstigt inlägg det blev ;) Imorgon blir det nog ett sent inlägg åker hem ifrån vid 9:30, men jag lovar lite bilder sen!


OKEJ



Nejmen hej!

I juni åker jag på dansläger och där finns ju ingen dator och mobilen får man bara ha på kvällen. Hur skall ni klara er utan mig som bloggar tänker ni då? ;) Skämt åsido, jag mobilbloggar då i alla fall, någon dag tror jag, vad tycker ni om det?

 

Idag på bilden började vi med våra skulpturer av hönsnät och papier maché, vad jag skall göra får ni se när det är klart men jag tror det blir bra! Fingrarna får lite stryk bara, aj!

Nu har jag precis läst OKEJ som jag fick i tisdags.

BYE


It snowed... In May...

Nämen se så fint väder det var i lördags va? Idag, eller i morse snöade det ett tag, typ snö blandat med vatten... Mysigt! Jag har huvudvärk just nu, inte speciellt kul. Dansträningen igår var bra, som ett extra genrep inför lördag (can't wait!), det blir på fredag med discon. Efter dansen åt vi hamburgare på Max, så träningen var annars ganska bortkastad :P Nu väntar matteläxan på mig!


Solidaritetsdag

Hejsan hejsan!

Jag är redan uppe även fast jag egentligen får sova huuuur länge jag vill! Duktigt va? Tyckte i alla fall jag ;)
Idag är det solidaritetsdag i skolan vilket betyder att man skall vara hemma en dag och jobba ihop 100 kronor. Pengarna kommer t.ex gå till en SOS-barnby i Sri Lanka, om jag inte har fel. Och det känns väl bra att göra bra sak?

Jag skall räfsa lite utomhus för att få ihop mina money. Sen vid ungefär halv tre bär det av till dansskolan för dansträning mellen 15:00-17:00. Det blir kul då får man se två andra grupper också.

I will never be the same...

.... if we ever meet again!

Jag tyckte i alla fall att det var dags för ett nytt musiktips, det var ganska längesen så! Jag älskar den här låten, vi har den till uppvärmningen på dansen så jag har hört den några gånger men det betyder inte att jag har tröttnat!


Monday

Ja då var det måndag igen! Men vi är "lediga" imorgon så det är inte så farligt. Berättar mer imorgon!




Idag har jag en tröja från VeroModa på mig. Om ni undrar så hänger inte bara Alfons där Fanny håller honom :P

Those Crazy...?



Njut av denna varma söndagskväll med ett Gilmore Girls klipp!

Mysig grillning

Hej sötaste bloggen! ;)
Kom hem för ett tag sen från Paviljongsplan (stavas det så?) där jag, Lina, Anna, Emma och Agnes har grillat. Vi grillade köttbullar och åt potatis sallad till de, hahat. Vi grillade marsmallows och åt godis också. Det var riktigt mysig, även fast min lilltå typ "försvann" alltså jag kände inte den så kall var den. Men när jag kom hem så tog jag ett hett fotbad. Jag var egentligen inte så rädd för den men när jag såg den var den alldelles vit, scary! Det hjälpte inte heller när pappa sa att den kanske ruttnade så man fick klippa av den haha. Nog om min tå :P Lite bilder bjuder jag på, från mobilen då kamera sladden ännu inte funnen...








Watch this!

Aldrig sett Gilmore Girls förut? Här har ni chansen! Kanal5 börjar sända serien igen, lördagar och söndagar runt tio tiden. Första avsnittet var idag, och imorgon kommer nästa! Som om ni är vakna då se det för guds skull. Jag kan tillochmed namnet på avsnittet imorgon "The Lorelais first day at Chilton". Haha, jag måste nog skaffa hjälp...


RSS 2.0