Others

Emily Bergl

Ni som ser eller har sett Desperate Housewives vet vem Emily Bergl är, hon spelar Beth Young. Även fast hon är ganska ute ur serien nu kan jag säga var hon började sin karriär. Hon har varit med i Gilmore girls, haha. Då spelade hon 16 ungefär och var rödhårig.



Dålig bild, men det är hon!

Veckans Citat v.17


"Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out?"



What a girl wants


Detta har hänt (men oj vilka roliga rubriker jag kommer på)

Hej på er :)

Igår fick jag en tid vid lasarettet klockan två, var tvungen att kolla upp min käke. Kan nämligen inte öppna munnen helt, vilket ju blir lite jobbigt om man skall äta :/ ;) De sa att min käkmuskel är utröttade eller något, så nu skall jag äta Ipren i två veckor och göra avslappning och rörelseträningar varje dag. Skulle göra dem idag (de står på ett papper) men fattade inte riktigt allt haha... Sen på kvällen var jag hos Jennifer, med Felizia och Karro. Vi lagade mat och sånt!

Jaja, tänkte uppdatera er lite. Har inte gjort så mycket idag, men egentligen ska man väl inte det, det är ju långfredag? Visst är det så? Jaja, vi skulle leta påskägg idag utomhus. Haha ett låg i någon låda, ett låg i ett träd, ett låg på taket och ett hängde längst uppe i flaggstången. Haha?? Jaja, fick ner det i alla fall :D


Man... I feel like a woman


It's like 10000 spoons, when all you need is a knife


An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic ... don't you think
Chorus

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ... it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
'Well isn't this nice...'
And isn't it ironic ... don't you think?

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ... it figures

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face

It's a traffic jam when you're already late
It's a no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...
Repeat Chorus


Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out

En av mina favorittexter, ja, texten är bra, låten är ok ;)


Slående lika

Så här sa dom på Gotlands Allehanda i morse när de skulle göra omslaget för tidningen i morse: "Igår blev det ett jäkligt snyggt omslag.... Kan vi inte göra typ ett likadant idag?" Sagt och gjort typ haha..?

Kolla formen på bilderna längst upp. De har alla lika form, bara olika bilder! Sen bilden till höger sitter på samma plats på båda tidningarna (det är en människa på båda också). Men det som är mest konstigt är väl själva "omslagsbilden". Det är en människa som går fram och ler (med tänderna, men det syns inte). De går också på trä som är ganska smalt också. Variation GA, variation. Ett bra ord som kanske ni skulle testa..? Men jag vet inte, kanske alla GA ser ut så där men omslagsbilden tror jag inte är så här lika varje dag? Haha, lite kul!

Stan

Hej :)

Igår åkte jag och Fanny in till mormor och morfar och åt mat. Sen träffade vi Moa och Lina, kul kul :) Åkte hem vid sex tror jag.
Idag så har jag gått på stan med Karro, vem vill stanna inomhus när det är så fint väder egentligen? Vi satt länge ute i solen och drack läsk, köpte även en tröja.
NU, slappar jag! Hej, vad det är skönt med påsklov :)


Guess What?

Hej på er! Idag har det varit så fint väder! Hoppas det inte vänder som sagt.
Nyss vandrade en ny beställning från CDON iväg, gissa vad jag beställde? Kanske inte så svårt att gissa?


Veckans Citat v.16


Hej och välkommen min nya kategori, Veckans Citat. Jag läser så många roliga och smarta saker som folk har sagt och jag är tvungen att dela med mig :)


The time to hide is over. The time to regret is gone. The time to live is now.

The Hours (2002)


Hoppas inte det vänder



Hej alla glada! Och alla sura också såklart! Igår var det riktigt soligt, satt ute länge i solen. Idag har vi inte lika tur, i alla fall inte där jag bor. Men tror ni att vårvädret vänder? :)

Omröstningen Tror du vårvädret vänder? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


Annorlunda blogg

Hej, jag skall bli bättre på att blogga, har påsklov nu (yay!) så jag har tid i alla fall. Men bloggen kommer bli annorlunda för jag tycker det är ganska tråkigt att skriva om vad jag gör, haha. Så lite nya kategorier och mer bilder tycker jag bloggen behöver. Tycker inte ni det? :)


The Deer Hunter

Hoppas det är lungt att jag tipsar om lite äldre filmer. Förut tipsade jag ju om Nyckeln till frihet och nu kommer en till lite äldre film. Trailern var inte så bra, men här är den.

The Deer Hunter är en film som handlar om hur krig kan förändra människor, i detta fall Vietnam Kriget. Filmen är hemsk, men ändå inte så läskig. Kan inte riktigt bestämma mig... Men sevärd, absolut! Hemsk eftersom den visar hur grymt kriget var och den lilla "leken" som de kör. Ja, Rysk Roulette alltså. Men den är ändå lite drama ändå. En ung Robert De Niro och en ung Meryl Streep.



Mobilblogg

Hej bloggen min! Sitter ute i solen och lyssnar på No Doubt! Det är så himla varmt. Om ni inte är ute nu gå ut då, haha. Vi hörs!

Mama I'm in love with a criminal


Break the rules. Find your freedom. Live your life.

Heeeeej!

Hur är det? Bra hoppas jag. Oj fick en liten flashback, känns som jag har skrivit ungefär samma sak tusen andra gånger? Jaja, det kan vara min grej (haha??).

Det är inte alls långt kvar till lov nu, börjar kännas lite stressigt om man skall hina med allt... Men det går nog!  Idag är det tisdag i alla fall och har varit en rätt slapp dag i skolan. Började med sovmorgon, hade två lektioner och sedan lunch. Då åkte vi och käkade. Jag körde Karro, det gick bra. Sen var det bad och det tog inte alls lång tid. Slöt runt ett och då gick jag, Jennifer, Josse och Karolin en stund på stan. Sedan skjutsade jag hem Karro och jag var hemma vid fyra. Har suttit och skrivit lite NO nu, går seeeegt. Jaja.

C Ya!!


Bloggen 1 år!

Bloggen fyllde ett år den 29 mars! Och då hade jag skrivit 323 inlägg! Grattis :)

Hejhej :)

Har skaffat blogg igen, hade en för väldigt länge sen, men som jag tog bort.

Gud vad varmt det var idag! Jag gick hem till Jennifer efter skolan och vi var bara ute hela tiden. Med hennes hundar och hoppade på studsmatta. Vi hittade flera nyckelpigor, ett riktigt vårtecken alltså!

Sen var det dans, disco idag, och det var riktigt kul och jobbigt.

Nu lyssnar jag på Vh1, men skall snart sätta på Vänner. Godnatt!



Nyckelpiga :)

Första inlägget ;)

19:54

Hej!

Det var ett tag sen. Har enorm träningsvärk just nu, främst i armarna, sedan idrotten igår. I alla fall igårkväll åkte jag hem till Karolin, Jennifer också. Sov över där och åkte hem vid 18 ikväll. Igår såg vi lite film och sånt och idag har vi slappat mycket.

Nu blir det nog ännu mera film sen imorgon skall jag få lite saker gjorda!

Trevlig kväll :)

RSS 2.0