Show me your teeth



Just ja! Har numera ett mycket vitare leende sen jag tog bort tandställningen i onsdags, wiih!

I'm on the edge with you


Detta är en sån himla bra låt, men videon är bara bra. Det finns en klockren scen dock, runt 4:00. Jag tror det är tredje gången jag skriver om den här låten nu men jaja!

Igår var en.. omtumlande dag? Kan man säga så? Jag var glad över att få sommarlov, betygen, en bra skolavslutning och den braiga kvällen på Gutekällan. Men ändå... att lämna klassen och skolan efter tre år kändes konstigt - och tråkigt.

Om sanningen skall fram...

...kunde balen inte blivit bättre igår! Dansade så mycket att jag har träningsvärk i benen idag. Men det är helt ok. Bevisar på något sätt att man hade roligt. Så jävla roligt.

hejhejhej

Hej!
När det blev dags för långhelg förra veckan blev jag sjuk. Feber, halsont, ja förkylning helt enkelt. Men också lite inslag av öroninflammation, näsblod och ambulansåkande. Fast nu är jag frisk (typ)! Himla skönt med tanke på att vi går in på den sista veckan i skolan... Många har redan fått sommarlov men jag får det på torsdag! Jag vet inte om jag kommer fortsätta skriva på bloggen men slänger väl upp något när jag känner för det.
PUSS

Jag kanske börjar skriva här igen, så länge: bilder från Fårö.


Edward Scissorhands



Ja, det är Johnny Depp i huvudrollen.
Ja, den är lite gammal.
Ja, den är lite konstig.
Ja, det är en film man måste se innan man dör.

RSS 2.0