Tillbaka blick från 25 maj

"Ojoj, vad jag är trött! Vi sprang 3 kilomotern idag i skolan, slog min förra tid! Inte för jag kommer ihåg den men, nu sprang jag på 16:50, väldigt stolt ;)
Nu har jag slappat, slappat och slappat lite mer sedan jag kom hem. Men nu är det bäst att sätta igång med engelskan, för imorgon blir det Speed Dating! Skall skriva ut en bild på en person som min karaktär (vi har fått hittat på egna) betyder mycket för... Hm? Haha."

_________________________________________________________________________________________________

Ja, så skrev jag den 25 maj i år. Idag var det dags igen att springa 3 kilometern i skolan. Trodde inte det skulle gå bra men gick i mål på 16:45, så jag slog min förra alltså! Känner mig ganska stolt nu också jag menar det har ju precis varit sommarlov med mycket slappande!

Ps! Har inte kunnat skriva internet var sönder igår


Somebody

Hej!

Hann inte skriva något igår, sorry för det. Men kom hem runt fyra och blev det snabbt, och då menar jag snabbt och duscha. Vi var 6 stycken som skulle de och vi hade en och en halvtimme på oss! Men hann i alla fall och vid halv sex åkte vi till Suderbys Herrgård och träffade alla andra och firade min momor och morfars Guldbröllopsdag. Och maten. Oh my god, så mätt jag var! Tänkte ladda upp bilder nu, får se om datorn samarbetar ;)




Fattar ni att jag var mätt? Detta plus tårta! Vill ni se hur servitören kom in med tårtan och hur jag såg ut? Kika in på Buzz.devote.se.

Hola amigos

Woho, då var andra skoldagen med lektioner avklarad! Imorgon är de finally fredag och då är det också Guldbröllopsmiddag, mer om det imorgon om jag hinner.

Idag lämnade pappa mitt körkortstillstånd som kom igår. Konstigt att det kom så sent när Jennifer fick det för ett tag sen? Och jag skickade in mitt tidigare än henne, hm. Han lämnade också mina körkortsböcker så gissa vad jag skall göra nu? Plugga!


Imorgon börjar allvaret

Hej!

Första skoldagen, check! Var en rätt slapp men tråkig dag. Var bara hela tiden i klassrummet och vid halv tolv var det lunch och efter det gick jag, Lina och Jennifer hem till Jen ett tag. Vi skrattade och åt kanelbullar ;)

Nu är jag ensam hemma, woooh ;)

Men jag skall fixa lite nu och sen sova, haha nej men jag är sjukt trött, men inte så där sov-trött utan mer trött. Haha, vad skriver jag?


Hemma hos J

Goodbye summer. Goodbye my friend

Ja, hoppet om sommaren är väl borta nu. I morgon börjar skolan igen. Suck, säger jag bara. Men det kunde varit värre, Sandra började idag, haha!

Ni kan få några inte många, sommarbilder!





Kram!


Trööött

Nu är jag ganska trött har varit ute och gått en lång promenad. Nu skall vi äta chokladbollarna som Fanny gjorde när jag var ute och se på The secret life of the American teenager. Perfect.

Remember

Kom ihåg att kolla in min andra blogg!

Buzz.devote.se

In your brown eyes

Hej igen!

Igår åkte jag fram och tillbaka till stan med buss. Först in till tandläkaren där jag fick reda på att tanden det opererade för börjar komma fram (finally). Sen hem och packa sen in igen till daddys jobb och sen hem till pappa. Men men det är väl dags att vänja sig vid att åka buss igen eftersom skolan börjar på tisdag. Det är helt knäppt vad sommarlovet har gått snabbt.



Dansen drar snart igång :D :D :D

Monday morning

Vaknade cirka tjugo över åtta av Fanny som gick in i mitt rum och lämnade en lapp. Diskret. Så det och en irriterande fluga väckte mig. Men det som Fanny ville säga var att hon skulle in till stan. Så jag skall också gå med hennes kompis och henne :D Nej skoja, då skulle hon döda mig ;) Nej men jag måste hitta ett par skor, mammi ska hjälpa mig, det är ju träningsskor. Waaaah, har inte köpt det på as länge. Okej känns som det här blev ett dåligt inlägg men jaja ;)




Ny blogg!

Hej!

Har startat en till blogg, men kommer fortfarande skriva på den här. Men den nya bloggen kommer jag skriva lite andra saker på, kolla in den vettja så får ni se! Den är ju inte riktigt igång än, designen är tillfällig och jag har bara skrivit två inlägg. Men snäääääälla kolla :)

Tryck här så kommer ni till bloggen :D
Okej, för mig funkar inte länken... Men det är buzz.devote.se



Hoppas ni följer mig på den nya!


Drar till stranden

Hej! Jag skulle vilja ta en stund till bloggen men det hinner jag aldrig och så är det fint väder... Men jag har en plan säger den ikväll.

Nu när det är så varmt drar vi till stranden! Hörs ikväll, I guess!

"Vi kan se The Grudge." "Ja, The Garage!"

Nu har jag och Olivia precis varit och gått spåret. Det är ju varannan dag jag ska motionera och innan idag var det tisdag så det stämmer ju! Nu är det Tv som gäller. Ingen vill se Parenthood förutom jag... :( Får se imorgon istället, är typ slut snart ju. Hoppas det kommer en till säsong, love it! Och nej,inte bara för att Lauren Graham är med i det ;)

Shopping

Blev lite shopping idag, kanske visar något sen. Nu skall vi snart grilla, puss!

En tur på stan

Hej!

Filmen igår var riktigt cool och rolig tyckte jag, Knight & Day alltså. Idag så blir det en stund på stan till kanske fyra, sen ska vi åka hem till mamma. Måste hitta skor och väska nu, arrrrgh!

 


Knight & Day

Ikväll blir det bio med pappa och Fanny. Eftersom jag är lite bio sugen! Vet inte om den är bra, vet inte så mycket om den egentligen.

Sen imorgon skall ni få en bildbomb med vad jag har gjort de här dagarna när jag inte har varit så... aktiv.

Deaf Dave

Min favorit i Disaster Date, dålig kvalité men va faan ;)

Be my baby!



Big lööööve! ;)

Mobilblogg

Hej! Typ alla gästerna har åkt hem nu och jag är mätt! Haha

Mobilblogg - Godmorgon

Väckte pappa vid halv nio cirka och så blev han grattad. Nu skall jag duscha sen kommer gästerna vid tre. Kram

The real Paul Anka



Haha såg detta avsnitt igår. Lite snabb fakta: Lorelai (mamman) har en hund som heter Paul Anka. Men det finns ju en riktig Paul Anka, sångare och Anna Ankas fd man. Fett kul!

If I only knew Alice Cullen

Hej! Så här dålig som jag är på att uppdatera får man bara inte vara! Idag så har jag varit på pappas jobb och jobbat lite med det jag kunnat, haha. Sen tog vi en snabbis på stan, var ute efter en väska och ett par träningsdojjor, men hittade inget. Var ganska tomt.

Sen åkte vi och kollade på en moped och vi skall köpa den :D Var jätte fin! Kollade på en moped för några veckor sen, men nja. Lägger upp bild sen.

Imorgon fyller pappa år, grattis :) Men jag slänger i alla fall upp ett par mobilinlägg det lovar jag.

Pöss


Typiskt

Satt ute i fint väder och läste mopedboken varvat med Okej sen började det regna och bli dåligt väder. :-( BTW: Mobilblogg

För det är ju inte ofta man åker till Egypten

Hej! Förlåt för dålig uppdatering igår! Min faster fyllde år igår så vi var vi henne och firade. Mycket födelsedagar så här på sommaren. Det var i alla fall kul. Just nu håller jag på att fixa lite med bilder, köpte tre fotoramar i Gekås som jag skall fylla! Ciao så länge!

Pommes Chateu

Hej!
Sitter just nu i ute rummet och lyssnar på när regnet droppar på taket. Mysigt. Mormor och morfar är här och vi sitter och försöker bestämma vart vi skall äta den 27 augusti då det är mormor och morfars bröllopsdag. Jag ko0mmer inte ihåg hur mycket det var men... Guldbröllop kanske? Haha, don't know.

Ps, angående rubriken sa mamma Pommes Chateu när jag skulle skriva ;)

Old pic

Sandra lär er



När lilla syrran tar fram kameran skall man inte posa konstigt, då hamnar den på hennes blogg. Men hämnd är på väg, mohahahahahahaahahhahahahahaahha!


!!!!!

Hej!
Bara så att alla nya läsare vet är jag inte så aktiv på sommaren, det går lite från dag till dag. Men internet krånglar lite också så. Igår så anmälde vi i alla fall till moped kurs i oktober! Yes, snart fyller jag år :D Jennifer skall också gå den kursen så då känner man någon haha ;) 

Snart så kommer mormor och morfar hit och fikar, sen får vi se vad jag gör. Tror inte jag skriver mer idag. 

Hej svejs :D 

Min favorit film



Jag gillar filmer som efter man har sett dem tänker man på den och undrar varför saker hände och så. Det här är en sådan film och igår såg jag en till. American History X. Den gick på Kanal 5 i lördags, men vi hade spelat in den och såg den igår. När jag hade sett den ville jag skriva: Hallå hallå hallå hallå va va va va va???!!!! För jag fattade inte, varför slöt den sååååååå???! ARGH!!!

Cooler then me

Det verkar som att hela blogg världen står lite stilla idag. Kanske för att det fina vädret är tillbaka? Det är i alla fall därför jag inte har bloggat idag.

Har precis tagit ett välförtjänat dopp i poolen efter att ha varit ute och sprungit med mamma. Det var skönt att springa eftersom att innan det hade jag bakat chokladmuffins och havrekyssar. Hoppas faktiskt att jag har träningsvärk imorgon det visar ju att man har kämpat. Eller nej förresten, imorgon skall vi ju springa två varv... Då vill jag inte ha träningsvärk, jag tar tillbaka det!


RSS 2.0