Sweet Dream versus Sweet Dreams



Idag handlar det om Sweet Dreams. Sweet! Vilken gillar ni mest?

Kan ni några fler låtar med samma namn? Kommentera!

Oscarsgalan

Tänkte spela in Oscarsgalan igår (jag orkade inte titta på den mellan 2 och 6) men det visade sig att vi inte har kanal 9. Så himla konstigt det där, vi har massor av onödiga kanaler men inte kanal 9. Fast det är ju klatr jag älskar att titta på "Russia Today" och norska tv3. Men såg att det var ikväll på kanal 5, mellan 22 och 00 så får väl se det då. Har försökt undivka att kolla på alla sidor som avslöjar vem som vann men en sak är säker: filmen Black Swan drog i alla fall hem något pris.


Då var näsoperationen klar!

Ja, då var näsoperationen klar. Det var inte så farligt det enda man behövde göra var att åka skridskor (i full fart) och ta emot i ett handtag på en bro som var trasigt och krocka in i det. Aj. Ja, och ni inte fattar så skulle jag ta emot i i bron men den lossnade och jag fick den rakt in i näsan. Gjorde så ont! Haha, så nu ser min näsa inte riktigt likadan ut. Den har en bula men det ser inte så konstigt ut faktiskt, tur det. Men nu har jag dessvärre ont i näsan och förut blev jag lite illamående. 

Jaja, är man klantig så är man. 

 

Sista februari

Godmorgon bloggen!

Sista februari idag, någon mer än jag som tycker att februari har gått snabbt? Januari var typ jätte seg men inte februari. Jag vet att februari är kortare men ändå.

Har namnsdag idag, Maria är det. Fast det är nog ganska många som heter Maria haha. Grattis till er!

Vi hörs snart!

Hey Baby versus Hey Baby



Vilken Hey Baby låt gillar ni mest? Finns nog ganska många.

Vi har is!

Hej på er!

Förra årets vinter, alltså då menar jag den mellan 09-10, hade vi is här hemma på tomten. En stor isplätt också. Men i åar har vi inte haft det. Men nu har vi lite i kanalen. Alltså inte på samma ställe. Så har åkt skridskor idag. Tycker det är jätte kul, är inte så bra dock haha. Sen vi också gått en lång promenad på fem kilometer. Så fått lite luft idag i alla fall. Men också ätit en semla!

Jaja, nog om min ointressanta dag!


Excuse me I don't mean to be rude

Hej på er!

Sov ju vid Jennifer i natt och jag blev hämtad vid fyra. Hade jättekul igår i alla fall :) Kom hem vi fem, vi åkte och handlade innan vi åkte hem. Nu är jag trött så skall nog bara slappa! 

Hörs. 


LOV!

Hej på er!

Har sportlov nu så jääävla skönt. Förlåt att jag svär men... Var fotbollsturnering i skolan idag (nej jag var inte med och spelade haha) så det har varit en väldigt slapp dag och vi slöt vid kvart över ett typ. Jaha, vad skulle jag göra då? Hade ju tänlt ta bussen hem vid halv fyra... Så jag skulle gå till busstationen och då möter jag pappa. Så han var snäll och skjutsade hem mig :)
Ikväll blir det att åka till Jennifer med Sandra. Sover där också. Så vi hörs imorgon! Byyyye.

Dagens låt


Dans snart

Hej på er!

Igår så slöt jag halv två, tidigaste dagen, självklart skönt! Sen träffade jag och Jennifer Sandra. Det var längesen, typ något lov på höstterminen? Haha. Jaja, vi gick på stan ett tag. Var hemma vid kvart över fem ungefär. Då pluggade jag nog mest hela kvällen.

Idag då. Idag är det onsdag, som en del nog vet. Gick till halv fyra, hade ett prov också. Hoppas det gick bra! Nu är det snart träning i alla fall.

Har ni tänkt på att jag aldrig bloggar på onsdagar? Förmodligen för att jag kommer hem sent och har dans på kvällen. Men nu gör jag det i alla fall!




Trött!

Orkar ingenting. Seriöst. Är så trött! Har haft ett prov idag och sen har jag ett på onsdag. Nu vet ni. Även fast jag sa det igår... Imorgon blir det och träffa Sandra efter skolan! Det var längesen. Nej, godntatt haha.

SÖNDAG

Hejsan!

Imorgon är det en ny skolvecka, men bara en för sen är det sportlov! Ha två prov nästa vecka, ett imorgon och ett på onsdag. Så hara pluggat lite idag, pysslat om (ka)ninerna extra mycket och ätit semla. På tal om semla, när är det fettis dagen? Eller fet tisdagen kan man ju också kalla den om man vill. Den kanske redan har varit?


Kan ni eller?

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHIHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHH
HHHH
HH
H

Hallå kan ni hitta I:et? Jag kunde inte det förut men nu när jag klistrade in det här såg jag det med en gång... Haha? Jaja, ursäktar det meningslösa bloggningen men jag var bara tvungen.

Var mattedag i skolan idag började nio och slöt ett. Nice Nice. Annars börjar vi ju åtta och sluta tre.

Kramar till er!

Update: Okej, det kanske var jättelätt med vit bakgrund men testa med svart då... Det kallar jag svårt! Eller är det bara jag som är dålig, haha.

Inget annat att säga



Pluggar, dansar och sånt. Hej och hå, vi hörs imorgon!

Glad alla hjärtansdag!


I get a sidekick out of you

Hej på er! Ligger och slappar nu, men det tycker ja att jag är värd för jag har precis varit ute och skottat snö. Just när man trodde vintern var över (typ i onsdags, då det var strålande sol) blir det snöstorm. Så typiskt!
Idag, iallafall kommer det gäster hit eftersom lillasyster fyllde år förra helgen. Kanske skriver sen.


Åh, sommar, vackra sommar

Tusengånger



Så, nu har vi haft veckans sista NP, skönt! Nu är det bara ett No-prov imorgon och sen heeelg!

Skall läsa lite NO nu och lite annat smått. Ajuste, ska leda gympalektionen imorgon... Jaja, hejdå :)

NP 1, check



Första nationellaprovet idag. Jag vet inte hur det gick kändes väl sådär... Var också spanska redovisning och så fick vi logga in på gymnasievalsaken. Denna vecka är inte speciellt rolig, ett till NP på torsdag och NO-prov på fredag. Jaja, imorgon är det en rolig dag för en annan person, vet den personen att jag pratar om den? Hm. Hörs kanske imorgon, men då är det dans då vi får se. :D förresten för dans haha.

Say what?

Jag sa ju precis att jag var sjuk i måndags och i tisdags. Så nu gick jag in på SchoolSoft och kollade att min närvaro var rätt. Och på matten och No:n i tisdags står det att jag var närvarande... Ja, det känns ju bra att min mentor har koll på mig? Haha.


Torsdag

Hej på er!

Jag är ledsen att ni inte fått någon uppdatering på länge, men jag har blivit sjuk! Förkyld :/ Så jag var hemma från skolan i måndags och i tisdags. Men igår gick jag i alla fall. Så nu skall jag göra klart matteläxan och sedan träna lite på spanska redovisningen som är imorgon.

Hörs :)



Ganska peppande i Visby

RSS 2.0