:(

Hej! Tänkte se Kenza&Tyra show nu men... Jag får det inte att funka. Internet är så jäkla segt också. Men men!

Idag var det ingen prao utan vi var i skolan. Det var nämligen så att det var föreläsning i aulan med Emerich Roth som satt i koncentration under andra världskriget och Patrik Pelosio & Carl Wetterstrand (oj nu skrev jag nog fel namn) som var fd värstingar och nazister. Det var intressant. Vi dtvå slöt dagen och då gick jag, Felizia och Jennifer in till stan och fikade och kikade i affärer. Sen drog vi till körskolan och hade lektion. Nästa lördag är det körning :S

Nu får jag det nog att funka,

Ciao


Good for me. And my throat.



Hej igen. Börjar få lite ont i halsen (tror inte alls det beror på min prao med små snorungar hela dagen nej) så jag drick en kopp te samtidigt som jag se Idol. Jag tyckte Simon var rätt bra. Imorgon skall väl Olle vara med :D Woho

Woho!

Hej! Vad glad jag blev när jag gick in på min stastik idag! Trodde jag hade tappat alla besökare under min lilla paus men kurvan gick upp högt.

Idag slöt jag cirka 15:20 från praoen. Då gick jag in till stan och fixade en sak sen tog jag bussen hem, var hemma vid fem ungefär. Nu skall jag till kaninerna! Imorgon får ni update sent igen, för vid den här tiden är jag påväg hem. Men berättar mer då!

Puss


Hola amigos

Hej, det var längesedan!

Bloggade inte på hela förra veckan, men det var fullt upp every day.

Igår var det första dagen på två veckors prao. Slöt vid tre, tog bussen hem och slappade sen på kvällen var det dans.

Idag slöt jag också tre och då gick jag in till stan och mötte upp Felizia och Jennifer så köpte vi glass (vi var sååå smarta). Sen gick vi till körskolan och hade lektion i två timmar. Sen nu är jag hemma! Men jag kan inte slappa nu har stuff to do!

Hej svejs!

You said you were king

Godkväll!

Visst var det längessen jag bloggade på en helg? Vet inte varför egentligen...
Idag har jag typ inte gjort något, efter en vecka i skolan behöver man ladda batterierna genom att ta det lugnt. Det har varit så dåligt väder också, inte kunnat gjort något större.
Imorgon måste jag dock ta tag i saker som städning och plugga men det tar vi då.

Nu tänkte jag göra pizza (ha, lycka till!) sen ha en filmkväll med lillasyrran. Mysigt!


Jag tror inte min pizza blir lika god som den jag och Sandra åt på Valencios (valencias, valenica, vad hette det nu igen) men jag ska försöka!


Okay

Sitter och kollar på Vem tror  du du är där Lisa Kudrow söker sitt förflutna och det är hemskt. Om andra världskriget och sånt. Sen måste jag skriva klart spanskan men det här var för spännande, måste kolla klart!


Tja liksom

Hej.

Är bara sååå trött nu alltså! Upp klockan 6, bep-test, cyklat 3 kilmometer från bussen, läxor och sånt gör att jag är ganska trött nu. Uppdaterat har jag inte heller kunnat göra eftersom internet krånglar, as usual. Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund sen sova. Men vi hörs imorgon!


You make me feel alive

Guuud vad jag hatar internet ibland alltså. Slöt bara funka när jag hade skrivit ett inlägg och tryckt på publicera. Argh.

Ny vecka alltså!

Gick i skolan till tjugo över två idag och sen skjutsade mamma moi till busstationen. Skönt eftersom att jag inte behövde stressa till bussen då. Ikväll är det i alla fall föräldramöte, har ingen som helst lust med det, men det är väl bara att bita ihop ;)


Friday I'm in love

Ah fredag då yeah! Varit så trött idag så det är skönt. Slöt tre idag och efter det tog jag och Jennifer bussen in till stan och shoppade lite. Fast jag hade inga pengar typ, smart som jag är glömde jag dem vid pappa. Men det jag köpte visar jag imorgon! Kram

Hej, ni sitter förmodligen i skolan nu, pr...

Hej, ni sitter förmodligen i skolan nu, precis som jag gör. Det är bara det att jag börjar om en TIMME. Det här suger! Jag kom alltså med bussen nu... Vad göra?


Mobilblogg

Hej! Skall straxt åka in till stan och äta sen blir det Body Jam! :-D

It ain't 2 much stuff

Hej!

Hemma igen, eller har varit en stund. Var ju på cykelutflykt. Efter vi hade slutat gick jag och Anna till dansskolan för att fixa min inloggning, var ju där i torsdags men den funkade inte. Hoppas den funkar nu! Men även fast jag är lite trött nu blir det Body Jam ikväll!

Goodmorning Sunshines

Godmorgon :)

Idag skall vi ha cykelutflykt i skolan så jag kommer slut innan elva kanske, göööött!
Men jag har i alla fall med mig en liten baguette för vi skulle äta ute om det var fint väder, men jag tror inte vi göär det. Det är nämligen kallt. Så. Inget nytt alltså ;)



Trött


Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig

Hej!

Fredag imorgon då, skönt!
Efter skolan idag gick jag, Jennifer, Karro och Lina till danskolan för jag och J skulle fixa en sak.
Sen efter det gick vi till vår gamla låg - och mellanstadie skola och hälsade på. Vi lirade ukke i musiksalen, spelade fotboll och pingis, kollade på våra gamla klassrum och pratade med lärarna. Dom tyckte i alla fall att det var kul att vi hälsade på. Vi var där i en timme typ :P Sen åkte jag hem och nu har jag ätit mat precis.

Kramos

RSS 2.0