Mitt bland böckerna

Hej på er!

Får väl berätta lite kort om mina dagar. I söndags var det julskyltning och vår klass stod och sålde kransar och andra juliga saker. Jag, Jennifer och Emma hade vårat pass vid tolv till ett. Kallt! Sedan efter det gick jag till stället där Fannys klass sålde, inomhus, och hjälpte till lite.

Igår var jag med Jennifer efter skolan och sedan på kvällen var det dans.

Nu sitter jag och skriver om 1:sta världskriget, så kul!!!! Nej hoppades ni fattade min ironi. Japp. Var och hämtade mitt körkort imorse, inte snygg bild haha. Sen var jag vid tandläkaren också. Hata hata hata. Aja, orkar inte berätta om det nu.


Julstädning

Hej! Har hållit på att städa mitt rum, så nu är det fint. Kan man hänga upp adventstjärnan i fönstret snart. Är ju första advent imorgon. Måste börja handla julklappar, har bara handlat en.

Igår i skolan började vi vid nio och slöt halv tolv. Och det ända vi gjorde var att se film, haha. Ganska slappt alltså! Vi skulle ha sett Nyckeln till frihet men den var redan uthyrd så vi fick se en annan, Holes. Men den var ganska bra!

Kram :)

 


Last Christmas ;)


Idol

Godkväll :)

Sitter och tittar på Idol, eller nu är det ju paus, men sen skall jag se det!

Trevlig fortsatt fredagskväll :)



Hej mitt vinterland

hej!

Idag var det studiedag. Vaknade upp och kollade ut genom fönstret. Vitt. Snö. Vinter. Halt. Går. Inte. Att. Köra.

Lite tråkigt om man säger så, ville ju ut och köra hela dagen! Men vågade inte ta risken att halka. Och sen är det ju rätt kallt. Jaja, får väl hoppas det smälter och väntar med att snöa tills en vecka eller så. Jag tycker det är mysigt med snö och sådär, men inte nu. Jaja, hejsvejs så hörs vi imorgon :)

Happy!

Hej!

Skall berätta lite om min vecka då.

I måndags fyllde jag år, kul såklart. Var en riktigt bra dag och i skolan var det volleyboll turnering så bara halvklass typ. Skönt.

Igår kanske inte var en sådan rolig dag. Kom hem vid två från skolan och satte mig och pluggade med en gång. Missade även mötet vid skolan där vi skulle binda kransar att sälja för att plugga. Men det fick ett bra resultat för...

...Idag var jag nervös. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv typ. Lite över åtta imorse satt jag i en fotoautomat hos Transportsstyrelsen. Sen satt jag i typ fyrtiofem minuter och vänta på att klockan skulle bli nio, för då var det dags för mig att göra teoriprov. Jag kan inte riktigt säga om det var lätt eller svårt, det var både och. Men gissa vad? Jag klarade det! Herregud vad glad jag blev!!! Så även fast det har typ snöat/regnat idag har jag kört lite i trafiken. Inte så mycket, men lite och det gick bra :D

So that's why I'm happy. Jag har haft en bra vecka :)

Långt inlägg som jag inte orka läsa igenom ;)


Det går bättre och bättre dag för dag

Hejsan!

Ligger här och gör några mopedbokstest på internet. Jag är ganska stolt för det går faktiskt ganska bra. På det första jag gjorde fick jag 4 fel och på det andra 5 fel. Blev godkänd på båda. Men det betyder inte att jag tror jag kommer klara det riktiga provet, för det tror jag inte. Frågorna jag gör på internet är inte Transportstyrelsens så... Jag får läsa lite i böckerna också och plugga plugga plugga för provet är typ as svårt.

Imorgon fyller jag år :) P Och igår firade släkten mig, fick massa fint och lekte mycket med mina små kusiner. Idag fyller morfar år, en dag innan mig alltså :P Skall hem till morfar och mormor sen i eftermiddag och fira han. Kul kul !

Hörs

Jag fyller år två dagar i år

Hej, det var ett tag sen!

Fyller år på måndag, äntligen, fast vi firar idag i förskott fär släkten. Det är ju inte direkt den bästa dagen att fylla år på en måndag. Jag har faktiskt haft ganska tur med det, för tre år sedan var det studiedag på min fördelsedag, två år sedan var det på en lördag och förra året på en söndag. Men nu är det alltså slut med det!

Så jag har faktiskt hjälpt till med att göra tårtan idag. Duktigt jag vet!

PS! Sugen på att göra en ny header, hittade en reko bild jag vill ha.

PS2! Hoppas att jag använde ordet reko på rätt sätt.




Only


Freeeeedaaaaag

...och jag är redan hemma! Tack vare två inställda lektioner fick vi sluta ett istället för tre. Så. Himla. Skönt.

Jag har precis lagat lite mat till lillasyster som ligger hemma på soffan och är sjuk. Skall väl sätta på lite musik och mjukisbyxor snart!



Don't ask...


What a shame

Hur är designen nu tycker ni?? ;) Headern is still weird though...

Kämpat

Hej! Har hållit på och fixat med bloggdesignen ett bra tag nu, men blir inte riktigt så bra. Headern är svårast att får rätt. Men jag fixar resten imorgon :)

Dansidansi

Tjao!!!

Nu skall jag snart byta om och sticka till hiphopen. Skola denna vecka då. Och alla andra resten av mitt liv. Bläupp sa den lilla söta grodan.

Okej. Jag erkänner. Jag borde gå och byta om men jag orkar inte så jag låtsas att jag skriva något viktigt.

BYE

RSS 2.0