Outfit



Tröja H&M, jeans shorts Evoluzion.
En mysig hemma dag som denna behöver man inte anstränga sig så mycket. Och klaga inte på bilden ;)

Rekooooord

Har bara lust att dra ut på vokalerna idag ;)



Det var faktiskt när vi var där. Men vi köade inte i en timme i alla fall, skönt. Men tjugo minuter kanske ;)

Books



På Gekås var pocketböcker gryyyyyymt billiga. Endast 39.50 kr/st. så jag passade på och köpte alla Twilight- saga böckerna och den sista (tror jag) Shopaholic boken. Naaaaaajs!

Update: Har sammanlagt köpt 2359 sidor läsning. Det ni!

Ingen blogglust

Hej är hemma nu shoppat massor :) Men har ingen blogglust idag men har i alla fall ett till inlägg på G!

Hörs om en stund då :)


Mobilblogg

Godnatt då! Skall faktiskt upp tjugo i sex imorgon, måste ha min sömn ;-) Hörs väl någon dag, bomba med kommentarer! PUSSAR

Mobilblogg

Hej! Skall alldeles strax åka och fira mormor. Typ nu... Det har kanske blir sista uppdateringen idag och det betyder att vi kanske inte hörs förän lördag :/ men vi får se om jag mobilbloggar :-) puss

Jeans Shorts



Heeeres Johnny!!!!! Haha nej jag skoja vi tar om det från början.

Heeeres my new jeans shorts!!! Hm. "Heres Johnny" passar nog bättre i TheShining ändå... Typiskt!

Måste informera er om att det inte blir någon bloggning på torsdag och fredag. Skall nämligen åka till Ullared och Jönköping och där vi ska sov finns det nog ingen dator eller trådlöst internet. Men jag kanske mobilbloggar så kika in här ändå!

Update: Ignorera USB-kabeln som hänger där ;)


Happy Birthday

Hej!

Idag fyller min mormor år så vi skall hem till mormor och morfar och fira henne. Men det är ännu ett tag till så då uppdaterar jag nog lite mer än igår, good huh?

Ciao!

Spencer Pratt

Vad tänker ni på om jag säger det namnet?
Snäll?
Trevlig?
Nej tror väl inte det... Jag tänker mer dum, knäpp och måste-ha-uppmärksamhet. Men det är ju bara min  åsikt efter att ha sett TheHills och läst på webben. Att han till exempel crashade TheHills inspelningen utklädd till en gammal gubbe, bara det är ju bevis på att man är lite koko. Eller?

Vad tycker ni om honom?

Spencer Pratt: "Jag är galen"

Soligt

Hej! Sorry att jag inte bloggat idag, men det var ju fint väder för en gångs skull så man måste ju ta för sig som  Tomas Ledin säger ;) I alla fall har varit på stranden idag och efter det så åkte vi in till stan och köpte jeans shorts på Evoluzion (vet inte hur det stavs), skönt att de passade och så var nästan slut, fanns typ två par kvar, så nu är det problemet löst :)

Trevlig kväll :)

Mobilblogg via wi-fi

Just nu så spelar jag wii sports med Fanny. Boxning är jobbigt! Men jag äger såklart ;-)

Pics från Motala


Städat mitt rum

Jag har städat klart mitt rum nu, finally. Okej det blev klart för någon timme sen men ändå... Det kanske är lite slarvigt städat men det duger haha.

Varför känner jag på mig att jag kommer bli förkyld igen snart? Inte bra när jag skall åka iväg på torsdag. Inte alls bra.



Sommar, sommar, sommar. Vart tog du vägen? :O

Update: Ursch vilket konstigt inlägg :S


Muffins...



...till fikat! :)


Time Flies

Hej!!

Tiden flyger när man sover länge, haha. Fanny städar sitt rum, det flyger just nu ut kuddar ut hennes rum, ser lite kul ut xD Pappa städar också och lite jag med, bland mina tv-serier, många skivor är försvunna. Weird...


Glass i stora lass!



Sista dagen i Motala var vädret inte det bästa, det regnade inte men var lite kallt. Det var ju sista dagen då så vi gick ändå till Glassresturangen Två Små Hus. Det var lite speciellt, vi kom dit och satte oss vid ett bord och då kom en servitris och gav oss en meny och i den fanns jätte häftiga glassar i form av allt möjligt, snögubbar till exempel. Vi beställde i alla fall en Sommarsurr i form av ett bi. So cute! :)

Inception



Är sugen på att se den här filmen på bio. Har fått mycket bra recensioner och kollade igår att den går på Gotland, yeeees!!!


I love you always forever



Lyssna på texten, himla fin och bra låt!

Sunny Sunday

Men oj vad rubriken inte stämde! Kommer hem till ett ruggigt Gotland, inte kul.

Jag sov i alla fall till 11 idag, riktigt skönt alltså , då borde man vara utvilad. Borde väl packa upp men jag pallar inte får göra det imorgon. Idag kommer i alla fall massa bilder och inlägg om ingenting!


Hemma!!!



Hej nu är jag hemma igen. Läskig båttur blev det, gungade hela tiden. Båten blev nästan en timme försenad, skit tråkigt eftersom jag åkte själv... Men det gick bra fick lyssna på musik mest hela tiden så jag inte skulle må illa. Fast det gjorde jag ändå :/ Men nu är jag hemma i alla fall så nu skall jag försöka uppdatera bra :) Med star imorgon ;)

snart så...

...ska ni får bra uppdatering!! ;)

Liite tröött

Hej bloggis <3

Idag har vi bakat kladdkaka och badat i Varamon två gånger vid olika tidpunkter. Ätit pizza på Valencios eller Valencias måste fråga Sandra. Vänta. Okej Valencia var det visst :P Spelat lite wii. ORKA SKRIVA!!!!! DAMPBARN.. Det var Sandra ;) Typ...



Lalala

Godmorgon bloggen. Sandra duschar så jag passar på att skriva ett inlägg. Idag vid två skall vi hem till Vendela  i Sandras klass på födelsedagsfest. Det låter spännande, berättar mer ikväll eller imorgon vad det var för något.

Puss!

Hälsningar från Motala

Hej!

Idag så har vi (jag) shoppat lite, visar kanske bilder sen! Sen har vi gått runt och runt nej men ändå...

Ikväll skall vi ha Twilight kväll med godis och pinnar...

Vet inte vad jag ska skriva :S


19 juli

Hej!

Nu måste jag packa det sista vi skall åka hemifrån vid 15:00 ungefär och fixa lite saker i stan sen vid tio i fyra skall jag va vid Sandra. Båten går 17:00. Vet inte hur bloggningen blir, kanske bloggar under veckan, Sandra har ju dator. Men om inte hörs vi nog på söndag kommer hem på lördag.

Hejdå så länge :D

PS! Läste i tidningen att Catherine Zeta Jones och Michael Douglas är på Gotland! De är ju båda skådespelare och har åkt hit till Sverige för en andra smekmånad kan man säga, de har varit gifta i tio år i november. Michael var med i filmen Flickvänner från förr som jag tipsade om på bloggen en gång. Coooolt va?! ;)


Hemma hos M&M

Sitter hemma hos mormor och morfar nu, har precis ätit mat och nu väntas kaffe och kaka. För mig bara det senare ;) Det blev ingen bikini idag utan en kjol istället, lite spontan köp sådär. Skriver kanske när jag kommer hem!

The Ring

Nu har jag äntligen fått sett klart The Ring 2 utan att det blev strömavbrott, progress! Håller på och packar när jag har lust ska ju till Motala imorgon :) Men vi skall snart fika lite sen åka in till stan och kolla lite, skall nog köpa en ny bikini tror jag.

Hörs sen!


Blixtrar & dunder



Vilket väder det var igår! Jag satte på The Ring 2 men fick stänga av vid 11-12 för att det började regna, åska och blixtra. Sen forsatte dagen på samma sätt och när vi trodde det var över satte jag på The Ring igen men fick stänga av för allting började om igen... Jobbigt med strömavbrott också kunde nästan inte fixa mat ;) Sen haglade det också, konstigt typ stora (små) isbollar?

 
Hagel

Nu har mitt paket kommit :D


Det är meningen att det skall vara suddigt eftersom det står min adress och så ;)


Och detta var innehållet 2 DVD filmer; Marie Antoinetter & Thelma & Louise. Sen säsong 6 av Gilmore Girls.
Mycket nöjd med köpen :D

Summer



Nu så här på sommaren lever jag i mina shorts från Only/Vero Moda som jag köpte i juni (gissning). Ett mycket bra köp som jag inte ångrar en sekund!

Blå Lagunen

Hej!!

Igår kväll grillade och badade jag och massa annat folk i blå lagunen. Love it there, så fint vatten! Det kändes i alla fall väldigt somrigt :D


Men ojdå...


... hur skall jag lära mig alla de här? Typ över 300 st... WAAAH!!!


Nice

Det här känns bra, hoppas mina blir fina också! Ser dock lite läskigt ut ;)

Waahh!

Hej bloggen.

Skall snart in till stan för att uträtta lite ärenden och göra en synundersökning vid bilskolan så jag får körkortstillstånd. Waaah!! säger jag bara, läskigt ju, haha.



Dansläger bild. Koreografi tävlingen som gruppen jag var med i vann :D


God kväll

Hej!

Dagen har spenderats på Tofta strand med Jennifer och Sandra. Tur med vädret hade vi i alla fall, typ i och ur vattnet hela tiden. S och J är ju helt badtokiga fryser nästan aldrig typ, haha. Brännt mig har jag gjort inte lika kul nej... Har ingen aleo vera sak heller så jag får väl ta det lite lugnt i solen istället. Nu skall vi snart äta grillat och jag skall fixa sallad.


Hare gött

Via wi-fi på mobilen

Nu så har jag beställt 3 grejer från cdon.com. Kommer om 1-3 arbetsdagar så det är bara och vänta... Är väldigt nöjd med mina köp, det är sommar rea och det märks verkligen. Förra gången jag köpte där ifrån kostade det mer än vad jag köpte för nu och det var bara en grej :-P Nu skall jag njuta av denna fina sommarkväll!

Sommarlåt nr 3


Shopaholic



Älskar Shopaholic böckerna! Det var faktiskt en slump att jag läste den första (köpte den i en prylbod för 5:-) och blev fast. Fick 2an, 3an och 4an i födelsedags present men nu är de slut :/ Finns iaf en till som jag vet :) 


I Almedalen



Har ju varit Almedals veckan nu här på Gotland och jag var där i torsdags och åt mat, glass och gick runt på hamnen (haha, var faktiskt aldrig i just Almedalen) där det var fullt av folk som delade ut saker och broschyrer till alla det här fick jag alltså med mig; tandborste, godis, läppbalsam och en tatuering från polisen... Hm, roliga saker! ;)

Vackert.



Det har inte gått någon nöd på mig i helgen nej ;)

Från mobilen

Åker till sommarstugan nu hörs på söndag med mycket update! <3

Design

Tyckte ni att designen såg konstig ut förut när ni tittade in? Det var såklart för att jag ändrade den ;) Jag gillade inte den andra längre men den här gillar jag, som lillasyrran hjälpte mig med.

Vad tycker ni???

 


Svar på frågor!

Fick 3 4 frågor iaf i frågestunden så jag svarar. Men det är inte över än, så ni får ännu fråga om ni vill :D

hur länge har du bloggat?

SV: Sedan mars 2010, men också innan det... Typ 2008 ett tag.

hur gammal är du?

14, fyller 15 i november.

ska du resa bort i sommar isf vart?

Ja, jag skall resa i Sverige lite :P Till Motala med Sandra JA och kanske något mer men som inte är riktigt bestämt... 

1. Vilken är din favoritfilm? :D

Hm... Jag gillar många filmer men några som står runt delat första plats är Thelma & Louise och The Twilight Saga

 

I Motala förra året med Emilia och Sandra (S bor där)


Ingn sommar utan denna låt, right?


Mardröm

Haha, hade en mardröm om danslägret inatt! Men det var inte om att jag typ inte kunde danserna, nej nej... Jag gjorde bara massa andra fel hela tiden. Det var onsdag, alltså näst sista dagen och sista hela dagen. Vi skulle dricka choklad och ledarna sa att vi skulle gå upp en trappa och göra något innan vi drack den men jag och Emma i min klass tyckte vi kunde dricka chokladen först (1, det finns ingen övervåning i matsalen 2, vad gjorde Emma där?). Och sen gick vi upp till övervåningen och så skulle vi lämna tillbaka våra nycklar (det fattar jag inte heller, vilka nycklar?) men mina hamnade under hela nyckel grejen och jag kunde inte plocka upp den. Sen försvann mina kläder så jag fick låna Annas och sen gick de andra tillbaka till stugan och lämnade mig. Jag hittade inte tillbaka till Någorlunda (stugan) så jag frågade en som jobbade där men hon visste inte heller. Sen trodde jag att jag hade hittat den så jag skrek typ "Hej, jag är tillbaka nu!!!", men det var ju såklart fel stuga men sen hittade jag den (oh, happy day). När jag kom in hade Sandra, Jennifer och Anna (japp, nu var Emma inte där) redan städat stugan och då fick jag dåligt samvete för jag inte hjälpt till. 

Haha, ni som orkade läsa texten kanske inte tyckte det var en mardröm men det var ju läskigt :(



Förlåt Sandra!! (Har danslägerbilderna på andra datorn...) 

Det är för svårt...

...att hålla sig borta! ;)

Vad tycker ni om det här då? Jag kanske inte uppdaterar så mycket eftersom det är sommarlov och fint väder och mycket som händer. Men de här dagarna har jag velat skriva så mycket... Jag kommer att blogga ett tag till sen kommer väl en bloggtorka till kanske men om ni står ut så. Eftersom besökarna jag trodde skulle försvinna håller sig kvar, och om jag ska ta upp bloggen igen är det inte säkert att de finns där. Jag tänker uppdatera när jag har lust helt enkelt! :D


Sommar bloggpaus

Hej!

Ni vet på sommaren har man ingen större lust att sitta inne och blogga. För mig är det iaf så occh har varit ett bra tag. Så jag tänkte ta en liten paus med bloggandet under sommaren. Skriver igen i augusti och då får vi se om jag fortsätter att blogga.

Ha det bäst så läänge!! :D

/S.J

Whataya want from me?

Hej :D

Har varit hemma från Sandra ett tag nu och typ precis när jag kom hem tog jag ett dopp. Och nu skall jag ut i solen och läsa Blood Safari och sola. Hörs!


HEmma hos sandra. Men oj vad det blev konstigt.

Hej! Som rubriken berättar är jag hemma hos Sandra JA nu. Eclipse var as bra rekomenderar den verkligen. Nej nu skall jag nog vara lite social, Sandra gick liksom ut ur rummet jag vet inte vart hon är :/ Vi skall se Old Dogs nu, tror jag ;)


Imma be shaking my hips

Hej!

Igår gick jag på stan med Jennifer och Sandra och det var jätte varmt verkligen. Så vi bestämde oss att när vi var klara skulle vi hem till mig och doppa oss. Sen sov dem här vid mig inatt - i tält haha - och de har typ precis åkt hem. Så nu skall jag duscha, äta och städa mitt rum och lite sånt för sen ikväll blir det Eclipse (!!) med Sandra och sen hem till henne så skall vi se lite filmer och sånt. Så... Vi hörs väl imorgon?


RSS 2.0