COMPLICATED

HEJ!

Oj vad komplicerat det blev nu. Ska gå på stan med J och S imorgon, men tandläkare (nej jag pratar faktiskt inte om mig), El Giganten och ridläger strular till det lite men det skall nog fixa sig!

Ikväll hade jag tänkt att se Thelma&Lousie men den börjar så sent men det gar nog!


California girls, we're unforgettable


Sorry för konstigt klipp har inte lärt mig än :)

SOMMARLÅT NR 1 :D

Nu skall jag snart dra till tandläkaren så det är väl bäst att jag borstar tänderna noggraaaant, kanske tillochmed använder mellanrumstandborsten som jag egentligen skall göra varje dag, men glömmer ibland. Hoppas inte min tandläkare läser detta ;)


Lite från danslägret ;)

Ska väl ladda upp lite bilder sen från danslägret, men radion var där ni kan lyssna på det här. Ni får lov att scrolla ner lite på sidan tror jag...

Record Collector

Hej!

Har gjort ganska mycket idag men orkar inte berätta allt. Så här på sommarlovet blir man ju lite smått lat ;)
Ni får en låt så länge som jag hörde precis av en tjej som hette Lissie och hennes nya album (stod på starsidan på Spotify... ;))


Ojojoj

Min blogg har ett värde på 3962:- Hur mycket har din?? Kolla på bloggvarde.se och kommentera :D

Galna människa



Idag åkte vi hem från där vi firade midsommar och sen har Sandra varit här hemma hos mig. Skulle egentligen ha åkt till Jennifer och sen sova vid Sandrutt typ, men jag är förkyld så det blev inget. Men jag har ingen vanlig förkyldning, har ont i nacken, konstigt ont i halsen och feber (kanske).

Har ett "hemligt" projekt på G som vi har fixat med idag. Det skall bli jättekul :D


Hemma



Hej, är hemma nu, har varit grymt kul saknar det så mycket. Tänk nu skulle vi ha druckit choklad och ätit upp våran macka och varit på  vårat rum... :'( Kolla gärna in Dansläger 2010 på Facebook, finns  massor roligt där. Berättae mer sen. Han som mär med i klippet här ovan var en av ledarna och han koreograferade min grupp till Electric City Med Blacka eyed peas. Coolt va, Sveriges bästa dansare hade också en dans med värsldmästaren. Han var dansk. Lille skuttt haha

Hejdå



Sandra kommer snart och då åker vi till danslägret och jag blir borta tills på torsdag, men det är osäkert om jag kommer blogga då heller, jag får se men jag skall se till att mobilblogga på tisdag eller onsdag så kika in då! Men så länge har jag en frågestund (bilden är gjord av fannyjooo.blogg.se)! Och nu har ni lång tid på er, så kom igen! Ni får en länkning om ni frågar något ;) 

Hejdå <3


Viktoria & Daniel

Hej ;)

Sitter och ser på V & Ds bröllop just nu och har gjort ganska länge (typ sen lite innan vigseln) men med pauser såklart för mat och annat. Har nästan packat klart, bara lite till som skall fixas imorgon. Nu håller kungen tal men jag orkar inte lyssna :P


Ledsen för alla gamla bilder men har inga på minin och den "stora" funkar inte internet på och den andra "stora"  vet jag inte vart den är :P


Packar

Hej idag har jag fixat det sista till danslägret, godis med mera ;) Är ännu inte klar med packningen men snart så, har ju en check lista.

Tror faktiskt jag ska se på "det kungliiiga bröllopet", var inte intresserad tills jag såg en mycket imponerande balett på Riksdagens gåva till dem (det var skiiiitråkigt tills dansen kom bara massa opera typ, men hann iaf se klart Twilight)

Bloggar sen!

PS! Mobilbloggar kanske från danslägret på tisdag eller onsdag :)

Förkyld!

Jahapp... Jättekul att bli förkyld då! Det är lillesyrran som har smittat mig och nu försöker jag göra allt för att den skall försvinna så mycket som möjligt. Ipren, nässprej och vitaminer är det jag har försökt med. Nu kan endast tiden se om det funkar. Så idag skall jag mest vila och föröka få bort den. Jag skulle kanske inte ha badat i poolen igår, men det var ju inte någon längre stund och jag doppade inte ens huvudet...

psycho watch

Hejsan bloggisen!

Imorse när jag vaknade stod klockan på några minuter över sju. Jag tänkte att jag vaknade väl så tidigt eftersom jag är förkyld eller nåt så jag försökte somna om, men det gick inte. Sen efter ett tag upptäckte jag att sekundvisaren gick fram och tillbaka. Då satte jag på min mobil för att filma det (inte vet jag varför, det såg kul ut). Och så gjorde jag det och så kollade jag på min klocka på mobilen och den stod på 10:19... Då tänkte jag: Jaha, kul nu har min mobil fått fnatt. Sen gick det upp för mig, typ som "Aha!". Min väckarklocka hade ju gått sönder och stått och tickat fram och tillbaka sedan sju. Hehe.

Måste packa


OMG! Måste börja packa nu inför söndag, alltså, allvarligt! Så de skall jag nog göra nu, packa och duscha och sola. Fast inte i den ordningen... 

Lite senare idag kommer 5 sommarlåtar upp på bloggen som musiktips så stay tuned!! 

Brand new



Somrigt från H&M, 99 :-

20:36

Igår firade jag och fem till tjejer att det äntligen blivit sommarlov med pizza och skoj. Idag firade vi här hemma med jordgubbstårta. Så jag antar att man har firat klart och det är dags att njuta av dagarna! Jag har varit på stan idag och handlat lite och slappat (i solen såklart). På fredag kommer Sandra till Gotland och på söndag är det dags för dansläger, can't wait! 


the dropper



Haha såg det här Vänner avsnittet igår och måste bara dela med mig ;)

PS! Jag såg nu att hela klippet inte får plats men pausa det och tryck på klippet så får man upp hela... Tror jag ;)

SOMMARLOV!!!

Hur kan det vara att på Lyckåkers avslutningar är det alltid fint väder men på Södervärns jätte dåligt? Aja om man bortser från det var det bra på avslutningen och jag blev nöjd med betyget :)
Ikväll skall jag in till staden igen och äta med kompisarna, måste ju fira!

Skolavslutning nr 1

Hej! Duktig jag var som hann med ett inlägg imorse eller hur? Vi började tio så... Sista skoldagen idag iallafall, vi hade rebusjakt. Man får typ bilder och rim så skall man hitta platser. Det gick nog bra, det var ju varmt och skönt ute! Men när jag skulle gå till busstationen hände det läskiga (roliga egentligen) saker när jag pratade med Sandrutt. Jag kan berätta en; när jag gick där på gångvägen eller vad det nu heter så skulle en cykel cykla förbi och det var gott om plats han kunde cykla på men han skrek "Hörrru!!!" åt mig.... Buhu, taskigt! ;)

Skall iväg innan 18:00 till Fannys skolavslutning (imorgon är det min tur, yay!). Det verkar ju bli bra väder och massa kompisar ska dit så det blir nog kul. Hörs imorgon!



Bild från Sandviken

Dagens

DAGENS HUMÖR: Trött, men ok.
DAGENS OUTFIT: Svarta jeans, lila linne & vit Adidas jacka
DAGENS LÄNGTAN: Sommarlov!
DAGENS VILL HA: Ahh, jeansshorts och jordgubbar.
DAGENS LÅT: One time - Justin Bieber


Lite bilder



1. Lina busar lite ;)
2. Jennifer och Karolin är suuuuper coola :P
3. Min säng. Jag undrar vem som har tagit kortet eftersom det ser ut som att jag sitter i Karros säng?
4. OMG! Daniel Radcliffe har sovit i min säng ;)
5. Vid stranden.
6. Bad vid 23:50.

Haha har många fler bilder men orkar inte ladda upp nu, Fanny vill ha datorn så. Men vi hade ju iaf jätte kul! 


Lördag



Vad skall ni göra idag? :)


god dag


OMG!



När jag kom hem från skolan i torsdags låg det här utanför dörren... lite läskigt men då var det bara sotaren som var där. Men det såg lite skräckfilmsaktigt ut ;)

Död

Hejsan bloggisen!

Orkar nästan inte uppdatera idag men måste ju! Fast jag uppdaterade ju faktiskt imorse vid halv fyra, det var väl duktigt? Första gången jag mobilbloggade på riktigt, men det funkade ju!

Vi tänkte dynga inatt men somna typ vid fem. Vi såg det bli mörkt och bli ljust alltså ;) Berättar mer imorgon och laddar upp lite pics.



Godnatt typ ;)

Hejsan Sverige! Sover ni så här dags? Inte...

Hejsan Sverige! Sover ni så här dags? Inte vi, är nu 6 tjejer som är lite, bara lite, övertrötta ;-) Skrattade till exempel när någon nös... Bra humor lixom :-P


Vanish

Måste bara säga att Vanish Oxi Action Fläckborttagning för soffa och mattor även funkar på jeans. Kunskap efter egna erfarenheter ;)

Lite smått stressad



Nämen se jag hinner ju precis att skriva ett inlägg till er! :)
Jag måste packa klart nu men vad skall man packa mer? Vågar jag chansa och säga att jag är klar? Ja! Eller nej..? Jag kanske mobilbloggar sen, annars hörs vi i morgon.


Ciao

Pure Gaga Style

Hej ett snabbt inlägg nu då medan jag skriver ut PM till danslägret. Jag måste ju packa inför Sandviken imorgon!

Såg precis Lady Gagas nya video till Alejandro och vad kan jag säga? Den var... annorlunda. Nej men helt enkelt pure Gaga style. Alltså hennes videos blir ju bara knäppare och knäppare, men det är bra med någon som sticker ut lite tycker jag!



Outta my head



Ni vet ju såna låtar som bara fastnar och är irriterande? Varsågod här får ni en ;) Jag vet att den är lite gammal men det har varit lite dåligt på musikfronten nu så...

Jag <3 att sluta tidigt


Igår och idag

Slapp dag idag, började 9:30 och slöt ca 11:15, det var nämligen SO-dag. Det gick ut på (typ som förra året då) att vi fick en karta och en lapp med olika platser som vi skulle gå till och svara på frågor. Det blev ganska jobbigt efter ett tag! Vi gick faktist väldigt långt...
Så nu är jag trött men då blir det bra att få sova ut imorgon för då börjar vi klockan 13:00 sen bär det av ut till Sandviken. Hinner nog blogga innan det skulle jag tro!

Rocky Road, Polka y Midsommardröm

Hej!

Idag efter skolan åkte jag och Jennifer ner till Glassmagasinet. Det var lite osäkert om vi skulle det för imorse regnade det och var väldigt ruggigt men det blev ganska fint i slutet av dagen (typiskt, man vill ju klä sig efter vädret och såblir det fint iaf). Det var gott och roligt! Sen tog jag bussen hem och gick ut för att läsa lite. Då blev det plötsligt varmt så jag bytte till bikinitop men när jag kom tillbaka var det molnigt igen. Och så där fortsatte det och jag gick in tillslut.


Inte dagens glass då ;)


Godkväll

Som sagt, god kväll!

Ville bara säga godnatt till er (även fast jag inte skall sova)! Ligger och ser på Flickan som fall överbord och ätrer nybakad bulle och hör regnet smattra utanför. Rätt mysigt faktiskt!

I love bullar


Bild

Mami håller på att baka bullar (jag har faktiskt hjälpt till lite, lagt ut formarna och sånt... ;)) och rulltårta och kanske något mer? Jag hade tagit bilder men nej det funkade inte att ladda över dem via Bluetooth och USB-kabeln passar inte i minin... Det undrar jag vaarför den inte gör haha. Men de bullarna på bilden såg väl ganska goda ut också?

Undra om någon sagt att det är omöljligt att skriva ett helt inlägg om bullar. Isåfall går det! ;)

Outfit



Blev inte att ha nya skor idag heller, sorglit, sorgligt fick ha mamsens istället, men det funkar också ;)

With or without you

Åh, vad vi är nära sommarlov! En vecka nu och det är sista riktiga skoldagen med lektioner och sånt imorgon. Oj. Imorgon? På onsdag är det temadag, SO, och torsdag-fredag åker hela klassen till Sandviken och övernattar. Skall bli kul! Sen på måndag är det typ rebusjakt, berättar mer då om det.

Vi hade faktiskt med oss frukost till svenskan idag för Cilla skulle ha betygsamtal med oss och sånt. Så jag vet redan vvad jag kommer få för betyg i svenskan och det är samma som förut.
Argh, denna skulle laddas upp igår, men hittade ingen USB-kabel och nu hittade jag typ 5 stycken i Fannys rum...

6 juni



Sveriges nationaldag idag... Har ni sjungit? ;)

Du gamla du fria lalla

Såpbubblor



Åh, underbart väder!

Har fått mail om en sak på Blocket, det bådar gott.
Skall ikväll boka en rolig sak, det bådar också gott!

Mobilblogg från solen

Är inne en snabbis för att hämta musik. Man kan steka pannkakor utomhus ju! ;-)

Grannt och grönt


En bild från en promenad någongång

Hejsan!

Än så länge fint väder (vågar man egentligen säga så?) så jag skall strax ut i solen. Har varit på Grannt och Grönt (en affär, tror den hette så) och där fanns det många fina saker.

Nu har jag precis ätit mat. Juste måste komma ihåg att skriva So:n på datorn sen, inte glömma!

Vi hörs när jag har något att skriva om ;) 


Back on track (igen)

Nu är det efterlängtat fredag! Jag har varit på stan idag (var en liten snabis igår också) efter skolan. Vi skulle ha slutat tre idag, men fick sluta kvart i två - skönt. Vad jag köpte idag och igår får ni se på måndag!

Jag har ju varit dålig på att blogga på sistone (hela veckan typ) men det har varit mycket med två prov och redovisning så jag har inte glömt er nej. Men spanska provet idag kändes som det gick väldigt bra, hoppas det gjorde det också!

Blivit lite brun idag också very nice! Än så länge har det inte regnat iaf! Till sist bilder från i onsdags...


Inte så bra

Jag har varit dålig på att blogga på sistone, men ska bli bättre, det har bara varit lite mycket den här veckan men  prov och sånt. Är snart back on track! ;)

Igår då var jag på Fannys ridavslutning, det var ganska tråkigt i början när de hoppade så lågt, men sen blev det lite högre. Efter det åkte vi och köpte glass på glassbaren, det förtjänade vi eftersom vi hade suttit i tre timmar i en hästhage!

Det har varit varmt idag och på SO:n satt vi ute i solskenet. Vill ni ha en liten tävling? Hur många dagar tar det tills det blir regn på Gottelandet igen? GISSA!

En liten update


Eftersom jag varit sämst på det idag. Men det blir en liten eftersom ni får vänta lite på en med massa text och massa bilder för kameran har inte laddat över alla bilder än...
Men håll ut! ;)

Säger jag bara inlägget

Hej!
Idag började vi nio men eftersom jag inte kan ta in en buss så jag kommer in senare var jag i skolan kvart i åtta. Kul säger jag bara! Sen blev det bara bättre när vi satt och väntade på att SO:n skulle börja och vi fick reda på att lektionen var inställd. Det betydde alltså att om vi fick reda på det igår skulle jag också kunnat fått lite sovmorgon för det går en buss lite över nio. Kul säger jag bara! Aja, vi roade oss ändå försöke ta lite hopp bilder men blev mindre lyckat. Sydde också klart min väska på slöjden, äntligen säger jag bara!
Så nu när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt instuderninnsuppgifterna till provet imorgon så då hamnade jag här, finns nog någonstans på internet ;)


RSS 2.0