Valborg

Hallojsan är hemma från valborgsfirande nu och har varit i ungefär en halvtimme nu. Efter maten upp till elden ungefär vid tio i åtta, när vi kom fram var den redan tänd. Sen var vi lite inne i bygdegården sen cyklade vi hem. Det var kallt! Jag tog finfina bilder med digitalkameran som jag tänkte visa er men idioten här (känner mig lite träffad..) vet inte var kabeln är, och mobilen lämnade jag hemma så det får bli en digitalkamera bild tagen med mobilen från kameran. Komplicerat? Haha.



Ser man att det är en eld?!


Katt attack!


Jag: "Alfons var med på en fin bild här nu!"


Alfons: "Äsch, jag skiter i det här nu!"


Lite småhungrig....

Hallo, och glad Valborg om man säger så..? Jag skall vara hemma ikväll och äta grillat (MUMS!) och sen vi 20:00 cykla upp till elden och se lite på den. Blir nog riktigt mysigt tror jag! Är lite hungrig redan nu, men får nog vänta lite. Jag skriver mer senare och laddar upp lite bilder,
bye!

PS! Ny header på väg, gillar inte min som jag har nu...

OND

Hejj tränar lite på danserna nu, snart uppvisning :S
Eftermiddagen har ägnats åt lite skolarbete, skulle kanske ha varit lite mer, men, dagen är ju snart slut. Borde verkligen läsa lite I Onskan just nu, men orka! Skall ju måla naglarna så Anna blir nöjd ;)


Tävling hos lillan

Skulle ni vilja ha en egen header som känns mer personlig, ungefär som min med egna bilder på? Nu kan ni vinna en hos min lillasysters blogg, kom till inlägget här. Fanny vill att jag också skall vara med men jag annonserar här istället för jag vill göra mina egna ;)


Big bags, big bags

Hejsan alla söta och er fula med! Neej, alla som älskar min blogg är söta. Nej gud vilken konstig start på inlägget det blev, vi börjar om.

Hej! Idag var det den längsta dagen i skolan, vi gick till 15:30. Det blir ju lite konstigt igår var det ju den kortaste, med sovmorgon och allt! Efter skolan idag gick jag, Anna och Jennifer till dansskolan och kollade på vilka dansuppvisningar vi skulle vara med på. Nästa lördag är det ju uppvisning (!) det skall bli jätte kul, hoppas man inte får blackout bara när man står där... Det gå nog bra!



Snyggaste minerna!

Kladdig kladdkaka

Hej sitter just nu och väntar på att min kladdkaka skall bli klar. Eftersom jag inte hittade det vanliga receptet som jag brukar ha fick jag let på internet, där hittar man ju allt! Jag tyckte att receptet var lite konstigt, (man skulle ha så mycket kakao i den) men vi får väl hoppas den blir JÄTTE kladdig, cause that's the way I like it!



GOTT!

Undisclosed Desires

Vill ni ha ett musiktips? Haha, ledsen men det får ni inte bestämma, här kommer ett vare sig ni vill det eller inte!

Undisclosed Desires - Muse

Lysnnar just nu på den på Spotify så vet inte om YouTube låten är den rätta, men nu vet ni i alla fall vad den heter :)

Löööööördag

Åh vilket nice väder då! Har inte lust att sitta vid datorn då men måste ju slänga in ett inlägg, eller hur? Har varit på stan idag, som förra lördagen med :P Och såklart varit ute!

Ha en trevlig lördagskväll allihopa!



I'll be your dream

Hej hopp!

Idag är jag ganska glad, min tandvärk börjar gå över och sen har jag haft dans! Känner nästan för att gå ut att hoppa studsmatta nu, för att få av mig lite energi, men jag vet inte det är ju ganska kallt :S
Jag försöker blogga varje dag även fast jag egentligen inte har tid eller inget att skriva om. Än så länge har det ju gått ganska bra.

Så nu då, TV eller studsmatta??


Har ingen bild, men Tuffe går väl alltid hem? Sööööötnos

10

Detta väder, blir ju galen!! Termometern visar just nu 2.4, alltså en höjning med 2 grader på typ 3 timmar. Jaja det går uppåt i alla fall.
Efter skolan gick jag och Lina in till stan och körde lite 10 minuters shopping innan jag blev hem skjutsad, annars skulle jag ta bussen hem och Lina med men nu kom jag ju hem tidigare, skönt!

Nu måste jag göra det sista talet på matteläxan... Någon som kan?? Inte jag i alla fall :P

 


Va faaaan?



Rubriken säger väl ungefär hur jag kände när jag gick upp i morse... Hej mitte vinterland eller vad? Men nu är nästan allt borta som tur är. Snön verkar inte fatta att vi är trötta på den! Stick och brinn!

Nu tänkte jag se Cougar Town som jag missade igår men de tar ju betalt på Kanal5play.se! Glöm att jag betalar 19:- för något jag kan se på söndag.

Haha



Hihi, är bara tvugnen att kommentera varje gång jag går förbi... Ser ni?? ;)

Rock That Body



Helluuuu!

Har varit vid tandläkaren idag så har ont nu. Kan knappt äta, eller rättare sagt tugga. Får ta en Alvedon nu och hoppas att det hjälper. Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva nu, vi hörs kanske i kväll?


Danslägret

Chattar just nu med Anna, Sandra och Jennifer och vi försöker bestämma lite till danslägret, det är ju svårt att göra det på något annat sätt när en av oss bor i Motala, haha. Det blir nog bra det vi bestämmer, skall bli så kul :) Jag berättar mer om danslägret sen någon annan gång. Tillbaka till chatten!



Älskar den här bilden på mig och Sandris, även fast den är gammal, anno 2008!

Tårta






Mormor tog med sig tårta igår, mums!

Oy with the poodles already

Dags för ännu en Gilmoreism, tycker ni inte det?

Här har ni "Oy with the poodles already"

Nothing else I can say


Får bli en gammal bild orkar inte ladda upp en annan ;)

Tjabba! Det är synd att det blåser idag, eller det gjorde det i alla fall när jag var ute förut. Det gick inte så bra att sola då... Skall nog ut ändå nu, verkar som det har avtagit lite. Guuuud vilket tråkigt inlägg då! Ni får en Gilmoreism istället då, kommer om några minuter!

Mormor kommer ut hit idag, annars händer inte mycket. Skönt att kunna slappa lite. Jag var ju på stan igår men köpte inga hotpants till dansuppvisningen, orkade inte leta efter det hade andra saker att köpa. Blir väl stan någon gång i nästa vecka för på fredag skall jag ha dem... 

How I met your mother

Hej, dålig uppdatering idag jag vet... Har i alla fall varit på stan och köpt jeans, tröja och mascara, Nu ser jag How I met your mother, roligt.
Ajuste köpte godis också på den nya godis affären det blir gotti gotti :)

Vad skall ni göra ikväll?


Fredagsmys

Hejj, äntligen fredag då! Hade SO prov idag, det gick bra (tror jag) och vi fick tillbaka våra häften, mitt var ju om Bosnien-Hercegovina och Bosnienkriget, jättenöjd med betyget :) VI slapp sista lektionen, spanska, det var skönt. Jag, Lina och Jennifer hade kul när vi väntade på läraren som inte kom i alla fall.
Har dansat också idag, kul :)


2 cool 4 school, Jennifer & Lina

Älskar den här låten

Ahhhhhhhh, kan bara inte sluta lyssna på den!!

Down to Earth - Justin Bieber

Home - alone

Hallå!!
Slöt halv två idag och mamma skjutsade hem mig så var hemma vid två. Väldigt skönt!
Vad tycker ni om min nya header då? Har gjort den alldeles själv (jag väääldigt stolt över det...). Jag är inte riktigt så nöjd med den men skall ha den i typ två veckor nu, sen få vi se om jag ändrar... Fast bakrunden är ännu från designandmakeup.se. 
Vad tycker ni?

Nu har jag precis ätit bulle och nu skall jag... Se på TV? Plugga geografi? Läsa i engelska boken? Sitta vid datorn? Hm vad det fanns mycket att välja bland.

Ciao!


I Jennifers rum för typ ett år sedan.


Hallååååååå


Alfen Afonsson

Hejhej, vad varmt det är idag! Eller kanske inte så vaaaaaarmt, men solen lyser i alla fall och det räcker. Håller på och göra en ny header nu, men det är inte säkert den kommer upp på ett tag.
I skolan gick vi till halv fyra, längsta dagen! Annars tycker jag vi har ganska korta dagar. Förutom på fredagar då slutar vi 15:00, och det är inte speciellt kul, man vill ju sluta tidigt då. I sjuan slöt vi 13:00 på fredagar, det var skönt! Men jag längtar ändå tills the day after tomorrow för då är det dans! Bara två gånger kvar nu och som jag sa är hip-hopen redan slut, men sen är det dansuppvisning och på början av sommarlovet blir det dansläger, underbart.

Duktigt

I tidningar är de retuscherade och jättestylade. På alla sorters fester de går på har de precis lämnat stylisten när de träder in på röda mattan. Jag pratar självklart om kändisarna. Men nu verkar i alla fall två bryta detta. Jessica Simpson (tror det var hon...) gjorde ett tidnings omslag osminkad och håret var bara lufttorkat. En annan är också Britney Spears som visade sina bilder från Candies kampanjen oretuscherade.
Hoppas fler kändisar gör som dem!

Britney artikeln finns här.

14:51

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen och än så länge har jag bara ätit kladdkaka... Hade sovmorgon idag i alla fall, riktigt skönt brukar inte få den sovmorgonen eftersom det inte går bussar då, men idag kunde pappa skjutsa :)

Nu måste jag plugga till SO-provet med Europas länder, huvudstäder, bergskedjor och hav. Jag är typ sämst på det så det behövs lite tid på kan man säga...
Ikväll är det i alla fall bra TV! Jag kan sitta vid TV:n från 18:30 - 23:00 om jag vill! Först är det Vänner, sen 2&½ men, Dating in the Dark, Desperate Housewives, Cougar Town och slutligen Christine. Jag tror inte jag skall se allt men DH är ett måste!

VARMARE IDAG! JIPPI :)



En varm dag på påsklovet

Jenniför & Dans

Haha, hade bara lust med rubriken :P

Idag var det skola igen, trött var jag men det var kanske inte så konstigt..? På hemkunskapen brände jag mina fingrar på en plåt, usch inte kul. Efter skolan var jag med Jennifer. Vi pratade mest med Sandra och lite sånt, det var kul i alla fall.
Sen var jag på dans, sista gången idag, sorgligt, men vi skall ha några extra träningar också innan dansuppvisningen.

Nu skall jag hjälpa pappa med datorn, hehe.


Längtar tills man kan bada i poolen igen!

Ny målat

Har precis målat naglarna med mitt nya nagellack som jag visat förut i bloggen. Det var riktigt coolt lila, men på naglarna var det en besvikelse. Men jag fixade det, lite fler lager så blev det snyggt. Näst intill svart.
Åh nej kom på att skolan börjar imorgon, back to early mornings! :/


Inspiration = noll

Hej, dålig uppdatering idag, jag vet, men har inget att skriva :P
Jag har liksom inte gjort så mycket idag, vi har precis haft gäst och nu chattar jag med Sandra och Jennifer. Eftersom vi alltid har så kul när vi chattar bjuder jag på en bild på en chatt när vi satt i typ tre timmar ;)

Nehej, den bilden hitta jag inte... Då får ni en på pappas moped som jag körde istället då, gud så snäll jag är!
Skall snart fixa ny header, heeelt själv (typ), yippie!!  

 


Dagens

Tröja: Cubus   
Kofta: Vero Moda                                                                                                                                                       
Jeans:H&M
Armband: H&M

Har precis pratat med Jennifer och skall snart iväg till Greta,
hejsvejs!


Walk the Line



Hejsan :) Angående rubriken såg jag en film igår som hette just Walk the Line. Den handlar om Johnny Cashs liv och den är superbra (lät lite töntigt men men). Den finns i min lilla rosa "väska" som innehåller 5 stycken filmer, Djävulen bär Prada, Mr & Mrs Smith, Little Miss Sunshine, Walk the Line och What Happens in Vegas. De är ifrån Film på väg.
Sen tycker jag att Joaqin Phoenix (spelar Cash i filmen) är en riktig heting ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra, men i kväll skall vi till Greta som fyller år, slänger in en dagen outfit senare som E tipsade om.

BTW, skrev ett långt inlägg förut men det försvann.... Detta blev inte lika bra tyvärr :/ Har typ kämpat med detta inlägg i en timme, hahha

Mmmmmat



Har precis ätit mat, gjorde ugnspannkaka, den gick och äta även fast det saknades lite mjölk. Den blev iaf inte som sockerkakan jag gjorde i tisdag, den gick iof att äta ändå.

Igår kväll såg jag en film som hette Flickvänner från förr (Ghost from Girlfriends past, på engelska) som jag fick i mitt påskägg från pappa. Den handlar om Connor som inte tror på kärleken utan gör slut med sina förälskade "flickvänner" på en gång. Men sen när han åker hem för sin brorsas bröllop får han reda på av sin avlidne farbror att han kommer besökas av tre spöken. Det händer, ett visar honom hur han var förr, ett hur han blev och ett som visar hur han kommer bli om han fortsätter som han gör.

Vad skall jag göra nu då? Kan inte ni läsare tipsa om vad ni saknar i bloggen?

Tonight I'm not takin' no calls cause I'll be dancin'

Är der inte dags för ett till musiktips igen?

Allvarligt, vem gillar inte Lady Gaga? Jag tycker hon är cool i alla fall. Men hon är ju också lite galen, så jag kanske inte blev SÅ förvånad när jag såg den här videon. Fast jag skall väl inte ljuga jag blev lite rädd också, haha.
Musiktipset får alltså bli Telephone med Lady Gaga och Beyonce. Orkar ni inte se hela videon (den är 10 minuter lång) kan ni höra på bara låten här. Den är skitbra!

Telephone - Lady Gaga & Beyonce (hela videon)

Telephone - Lady Gaga & Beyonce (bara låten)




Shopping

Fick med mig lite saker med mig hem från stan igår.



Linnen: Cubus 99 kr/st eller 2 för 149 kr. Det lila skall jag ha på dansavslutningen.
Knästrumpor: H&M 49.50 kr. Också till dansuppvisningen.
Armband: Cubus 49 kr.

Hemma

Nämen hejsan det var längesen!

Kom hem från Jennifer för ungefär en timme sen. Vi hade i alla fall jättekul när vi lagade mat, sjöng Singstar och skrattade. Lina var tvungen att ta bussen hem vid kvart i tio, så Emma och Agnes följde med henne till busstationen och sedan gick de hem. Men Anna stannade till tolv och jag stannade hela natten. Haha. Stackars Jennifer som fick stå ut med mig.
Nu vill jag gärna ha ett tecken (typ ett sms) från Jennifer eller Anna! Hihi... :)



Anna, Emma, Agnes, Lina och Jennifer :)

Goodmorning Sunshines

Hejhej!

Ett litet snabbt inlägg blir det idag, och det enda...

Skall om cirka en halvtimme in till stan och shoppa och sen skall jag till Jennifer med några kompisar. Skall också sova över där, det blir säkert kul :)

Men jag bloggar kanske i morgon på kvällen eller något. Medans jag är borta kan ni väl kommentera mycket!
Bye bye!

Jennifer

+6 grader Celsius

Känns lite kallt men skall ut ändå. Måste ju till kaninerna och gosa med dem :)
Totte <3 Konstig bild haha :P

Monkey Monkey Underpants!

Ännu en ny kategori då, men det är ju för att min blogg är ny så jag håller ännu på och "bygger upp" den.

I den här kategorin, Gilmoreisms, tänker jag ladda upp roliga klipp från en av mina favorit serier. Gilmore Girls.
Det är komedi och drama i ett, med snabba repliker (riktigt snabba), kärlek och allt annat som gör den så bra! Serien är nedlagd sedan 2007 men jag har säsong 1, 4 och 5 på DVD och jag skämtar inte har säkert sett avsnitten minst 10 gånger...

Här är det första klippet som verkligen visar hur snabbt man kan prata! Monkey Monkey Underpants ser ni här :)

Serien handlar om Lorelai Gilmore och hennes dotter Rory (hon kallas för det men heter egentligen Lorelai också) som är mer som vänner än mor och dotter.


Just Another Manic Monday

Hej, tänkte blogga mer igår, men vi hade gäster så då kändes det kanske inte som man skulle sitta vid datorn, haha.

Här kommer i alla fall det första musiktipset! Det är en gammal låt (jag vet inte hur gammal men men) som jag hörde första gången när jag såg ett avsnitt av Gilmore Girls. Ni som är fan av serien som jag kanske kommer i håg att i 5:e säsongen håller Lorelai G.G och sjunger "Just another manic monday...". Mer fick man inte höra mer av låten då utan det var först i fredags (tror jag) som jag hörde hela låten på radion. Och visst fastnar den med en gång!

"Just another manic Monday, wish it was Sunday, cause that's my fun day..."

Lyssna på den här, The Bangles är det som gör låten.

Ny kategori

Hej!

Jag har skapat en ny kategori i bloggen, Musiktips.
Här kommer jag tipsa om tex. en bra låt jag har hört.
Första kommer i morgon!



Grillning

Hallojsan! Jag vet att jag skrev för typ en minut sen, men ha mycket att skriva så...

Idag fick pappa igång sin gamla moped, och jag körde lite. Det gick ju bra, nu sitter jag här med en bruten arm... Nej jag skojade bara!

Annars har vi varit och fikat vid grannarna och varit ute hela dagen. Satte upp studsmattan också, kul de.

I kväll skall vi grilla, gud så somrigt.

Alfons in the sun

Påskägg



Fick påskägg igår, mums!

Filmen heter Flickvänner Från Förr, den är nog bra :)

Trött



Hallå hallå!

Vaknade vid tio idag, men är ändå väldigt trött. Har hjälpt pappa att lyfta ett par högar sen sovit en stund på soffan, haha. Tog också ilte våriga bilder.
Besöksrekord igår, men tänker inte säga hur många det var för då skrattar ni nog...


Sandra och Jennifer....



...är ett par roliga människor som jag chattar med just nu :)

Påsk lov!!!


Yes, lov!

Skön dag i skolan i alla fall. Blev indelade i grupper och i klassrummen fanns det olika uppgifter att lösa, Room Service kallas det.  

Lyssnar på bra musik nu, inte så dåligt ;)

RSS 2.0