Hej hopp

Hej!

Jag tänker inte lämna denna blogg, nixpix, men denna vecka ville jag se hur det var att blogga på devote.se. Men jag gillar den här bloggen så mycket ändå. Ni behöver ju inte läsa båda bloggarna, men kolla gärna in här någon gång i veckan!

Nu kan man tidsinställa inlägg på den här blogg.se. Det är bra :D


Ring ring (på BUZZ resten av veckan oxå)

Jag finns här i helgen!

Trevlig lördag :)

 


Am I making myself clear?

Hej!

Sitter och pluggar och lyssnar på No Doubts I'm Just a girl, såå bra! Musiktips!! Fast det farliga är att jag känner mig klar med pluggandet... Väldigt farligt. Men vi hörs imorgon för då är det freeeeeedag!

 


Pluggar

Sorry för låg uppdatering, men det får nog fortsätta så tills fredag eller något. Blev av med ett prov igår men fick ett nytt idag. Så två prov på fredag alltså! Nu: Näsan i böckerna!

10-10-10

Hej! Söndag idag, fast den är väl typ slut nu. Vid tio över två idag så var jag på danskolan och träningscentret och körde ZUMBA, det var riktigt kul. Skulle kört det i torsdags men jag är ju förkyld så jag tänkte vila mig lite. Så såg jag att det gick ett pass på söndagen, så det var ju perfekt. Annars har jag inte gjort så mycket mer!


Sommar

Btw, det är 101010 idag!

Duktig lördag

Hola

Var ju och övningskörde på gokartsbanan idag. Det var riktigt kul och de där två timmarna gick jättesnabbt. Först så fick vi låna kläder av dem, även fast man hade klätt sig varmt. Byxor och jacka med knäskydd och ryggskydd och sånt. Handskar också. Kändes lite konstigt om man säger så! Fick låna hjälm och moped där och sen började vi köra. För att vi skulle bli lite "uppvärmda" fick köra runt några varv på banan. Mycket kurvor om man säger så.... Sen fick vi köra slalom och köra så sakta vi kunde inom en sträcka. Bromsövningar också. Vi fick också testa att skjutsa och bli skjutsade. Jennifer skulle börja skjutsa mig och innan sa hon "Var beredd på att ramla av", snällt! Men det gick bra. Känner att det blev mycket ointressant text för er nu men det var kul :)

När vi kom hem tog jag och mamma en powerwalk sedan läste jag 40 sidor i körkortsboken, nu är jag på sidan 100. Bara cirka 200 kvar då, haha.


Hur ska detta gå?

Hej!

Heeelg, så skönt!

Ska snart till gokartsbanan för den första körningen med körskolan. Det ska bli kul, men också nervöst. Körde lite på förmiddagen så man inte är helt ringrostig. Men ikväll får ni bilder (ovanligt) på när vi kör och på denna fin dag! Hörs då.

Hola amigos

Hej, det var ett tag sedan!

Jag vet inte vad jag ska skriva men jag borde inte ligga här utan jag borde plugga, typ. Men det orkar jag verkligen inte! Imorgon är det sista dagen på Prao, så himla sorgligt skulle gärna ha stannat en till vecka.


Tjockis :)


Mobilblogg

Hej! Idag åker jag till sommarstugan kommer hem imorgon, hörs då!

Grattis mamma!

Hej!

På dagis var det jätte några barn idag. Cirka hälften av alla det brukar vara. Men det kan ju vara ganska skönt eftersom jag börjar bli förkyld. Men det räknade jag med.

Mamma fyller år idagså vi håller på att firar henne nu. har precis ätit så jag är määätt. Grattis :D

Puss o kram <3

RSS 2.0