Lördag

Hej!

Skulle ha gymmat nu, ja typ precis nu vid elva, med Karro och Jennifer, men så blev det inte. Vaknade med halsont, har känt på mig att en förkylning skall komma, så det var ganska väntat. Så nu vet jag inte vad jag skall göra idag :/ Nu ligger jag iaf och ser på Gilmore Girls. Hörs väl :)


Detta idag, detta imorgon:

Get busy living, or get busy dying



Oj, vilken seg trailer till en oj så bra film! Nyckeln till frihet som den heter på svenska är listad till historiens bästa film enligt Imdb för en anledning. Den är asbra. Haha, det är sant, se den!

Handlar om Andy som blir oskyldigt dömd till livstid.

Långhelg

Hej på er :) Är det bra? Hope so. Fick sluta tidigare idag, två timmar, för att killarna skulle göra ett nationellt prov. Tjejerna gjorde det vid kvart i nio imorse. Så jag var hemma vid ett, skönt. Och sen imorgon är det studiedag. Oj vad lyxigt. Men skall lägga upp ett till filmtips till er nu, haha ni kanske inte tycker det är speciellt kul men... Det är min blogg :)


Momma said don't play with guns but I shot a man in Rheno just to watch him die

Blev så himla sugen på att se Walk the Line idag, så såg den förut. En av mina absoluta favoritfilmer! Handlar om Johnny Cashs liv.


SUNSHINE

Hej på er!

Gick upp tidigt idag, satte klockan på nio. Skulle gymma med Karolin och Jennifer klockan elva nämligen. Hade planerat att köra till gymmet, men igår kom det ju snö. Till slut (precis innan vi skulle åka) bestämde jag mig föra att köra ändå. Och det gick bra! :) Första gången jag körde till stan... Vi var väl klara runt tjugo i ett och då åkte, förlåt, körde menar jag (haha, viktigt alltså) till Östercentrum och där mötte jag upp pappa och Fanny. Åt mat, lämnade moppen i garaget där, handlade skor, åkte tillbaka och så körde jag hem.

Jag kommer aldrig bli av med min träningsvärk, btw, har tränat tisdag, onsdag, fredag och lördag. Men det är bra, I guess.

Jaja, hejdååååå...

Nej men hej

Hola, det var ett tag sen, mer än en vecka tom. Men, iaf, det spelar ingen roll. I tisdags var det mentorsdag då vi förberedde utvecklingssamtalen. I onsdags var det NP i NO (haha var bra det gick, nej?) & dans och igår utvecklingsamtal. Och idag snö. ½#@:#%")¤=, så tycker jag om det.

Nu ringde Totte, han sa att han ville ha mat. Bäst att jag fixar det då, vi hörs (jag lovar)!


You lost me at carrots, which was the first draft of 'you had me at hello'


Like having three kids



Det var ett tag sen nu!

Have a nice eavning


Haha, ser lite mobbad ut på första bilden men jag orkade inte sätta mig upp.

Hej på er!

Igår blev det bio på kvällen, The Tourist, bra film. Idag har det blivit lite shopping, eller inte så mycket kanske. Lillesyrran skulle fixa legitimation och sånt.

Det är fredag idag. Men jag tror hela tiden att det är söndag. Tänkte förut "åh det är Solsidan ikväll". Ja... Så blir det när man har lov.

Born this way - Offical video


Ja... Kasta gris var det ja.


Hemma

Hej, vet att jag har bloggat dåligt idag jämfört med igår. Men har inte varit hemma idag, har varit med Hanna, Moa och Lina. Vi har bland annat ätit tårta gått promenad och kastat grisar. Ja... Men bloggar strax :)

RSS 2.0